Beklemmende actie op nieuwe screens Manhunt 2

Ruim drie jaar na het lugubere Manhunt op de PlayStation 2, waarin je mensen op een zo gewelddadig en bruut mogelijke manier moest omleggen, keert de game terug naar de consoles. Sam Houser, oprichter van Rockstar Games en geestelijk vader van niet alleen Manhunt, maar ook de 3D-versies van Grand Theft Auto, meent dat het tweede deel het goede concept van het eerste deel vast zal houden. Het origineel was alleen hier en daar een beetje rommelig uitgewerkt, maar dat zal in dit tweede deel anders zijn. We beginnen deze week met een fijne serie nieuwe screenshots…

De beklemmende sfeer uit het eerste deel dat het koude zweet over je rug liet lopen keert terug, net zoals de stealthy gameplay. Je wilt immers niet gespot worden tijdens je lugubere en gewelddadige moorden, die ditmaal nog intenser en erger in beeld gebracht worden. Het verhaal krijgt een andere wending waardoor je plots in de voeten van Daniel Lamb komt te staan. Onze vriend Daniel is samen met Leo Kasper de enige overlevende na een geheim experiment dat totaal verkeerd is verlopen. The Pickman Project, de organisatie achter dit experiment, zal alles uit de kast halen om te voorkomen dat je de waarheid naar buiten brengt.

Verder zal de versie voor de Nintendo Wii, die speciaal door Rockstar Toronto wordt verzorgd, natuurlijk een heleboel effectieve besturingsmanieren kennen waarmee je je tegenstanders om zal kunnen leggen. Denk aan het doorsnijden van iemands keel met de Wiimote, het doorboren van een ruggengraat met de nunchuck of het wurgen met beide controllers.

[SCREENSHOTS]

Manhunt 2 zal in juli voor de PlayStation 2 en PSP verschijnen. De Wii-versie volgt ergens in het derde kwartaal.

  1.   
    Rideo Mortem's avatar

    ben benieuwd, ziet er aardig uit
    Manhunt 1 was erg vermakelijk (wat ik gespeeld heb dan)

  2.   
    Darkknight's avatar

    w00t beetje gasies kille etc 😀

  3.   
    Syappie's avatar

    Zieke game echt waar 👿 gewoon misselijk 😡

  4.   
    XGT_Spider's avatar

    en waar slaat dit spel op zit er wel een verhaallijn in?

  5.   
    touchdown's avatar

    dit lijkt me echt een saaie game 😮

  6.   
    The Illusionist's avatar

    Schiet ie op screen 3 nou met een Wiimote?

  7.   
    TheDude's avatar

    XGT_Spider schreef, "en waar slaat dit spel op zit er wel een verhaallijn in?"

    Wellicht amper verhaal en vooral opgezet vanwege de extreme actie. Lekker controversieel dus het verkoopt vast wel… ben stiekem toch wel benieuwd of de game wat bijzonders heeft. Even afwachten nog maar.

  8.   
    denjaap's avatar

    lekker gruwelijk op screen 1 die kettingzaag 😆