Hackers antwoorden op Microsoft’s beveiligingssysteem van Xbox Live

Kort geleden berichtten we je al over het nieuwe beveiligingssysteem van Microsoft om hackers via Xbox Live buiten boord te houden. Verrassend is dat de hackers zo snel alweer het antwoord hebben gevonden op het systeem dat modchips kan detecteren. De nieuwe hack omzeild dit huidige systeem namelijk volledig en de hackers claimen zelfs dat de zogeheten ‘iXtreme’ firmware ook de toekomstige detectiepogingen kan omzeilen.

Hackers kunnen dus weer volop Xbox Live betreden met bijvoorbeeld illegale kopieรซn zonder een ban tegemoet te komen. Het is echter nog maar afwachten hoe lang deze firmware werkelijk stand kan houden, maar het antwoord van Microsoft zal allerminst lang op zich laten wachten.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Lekker dan.. Maar was natuurlijk te verwachten.
  Nu is Microsoft weer aan de beurt!

 2.   
  Lasso's avatar

  Bewijs wil ik zien van de hackers. Dan pas geloven.

 3.   
  FableFreak's avatar

  ik haat hackers man waarom doen ze zo dom ๐Ÿ˜•

 4.   
  Darkknight's avatar

  tja niet iedereen wil betalen voor xbox live mrja xbox zal wel met een antwoord koem neem ik aan

 5.   
  FableFreak's avatar

  maar toch het zijn gewoon stomme schooiertjes die niet genoeg zakgeld krijgen moeten ze er maar voor werken ๐Ÿ‘ฟ of van die stomme rijkeluis kinderen ๐Ÿ‘ฟ

 6.   
  Darkknight's avatar

  FableFreak schreef, "maar toch het zijn gewoon stomme schooiertjes die niet genoeg zakgeld krijgen moeten ze er maar voor werken ๐Ÿ‘ฟ of van die stomme rijkeluis kinderen ๐Ÿ‘ฟ "

  ook goed

 7.   
  Neolite's avatar

  oog om oog, tand om tand. ๐Ÿ˜†

 8.   
  The Illusionist's avatar

  We zullen zien wie er aan het kortste eind trekt, al denk ik wel dat Microsoft na wat geheen-en-weer geen puf meer heeft om de hackers hard aan te pakken.

 9.   
  Ranzaap's avatar

  Best sneu, Maar ik vind het zelf wel knap dat ze het is gelukt.

 10.   
  Rock-in's avatar

  Ach ja de hackers winnen, atlijd weer.

 11.   
  MMXX's avatar

  FableFreak schreef, "maar toch het zijn gewoon stomme schooiertjes die niet genoeg zakgeld krijgen moeten ze er maar voor werken ๐Ÿ‘ฟ of van die stomme rijkeluis kinderen ๐Ÿ‘ฟ "

  Zeik niet zo. Het is niet dat je er last van ondervindt.

  Trouwens we zijn allemaal rijk. Primaire en secundaire behoeften zijn vervuld en de meesten hier op deze site heeft breedband internet. Wat meer kan je nog vragen?

 12.   
  Kenneloth's avatar

  Alles is tegenwoordig te hacken, echt niet normaal. ๐Ÿ˜‰