Tomb Raider Anniversary verschijnt ook op Steam

Het controversiële online distributiesysteem Steam is al meerdere keer de revue gepasseerd, beschoten met zowel lovende als snauwende kritieken. Eidos distribueert nog niet zo heel lang via Steam, maar de uitgever is duidelijk zeer tevreden over de service, gezien het grote aantal games die afkomstig zijn van Eidos. Binnenkort zal ook Tomb Raider Anniversary aan het rijtje worden toegevoegd. Op 1 juni zal de game te downloaden zijn voor $ 29,95, omgerekend ongeveer 22 euro.

Als je aan de gemiddelde gamer vraagt welke Tomb Raider het beste was, zullen de meesten deel één aanwijzen. Vernieuwend, reuze spannend en waanzinnig sexy! Maar als je nu terug kijkt op dat spel is het toch een beetje vergane glorie. Beperkte bewegingsvrijheid en grove graphics doen veel af aan de herinnering. Na tien jaar Lara Croft is er gelukkig Tomb Raider Anniversary in het vooruitzicht: een remake van het eerste deel met de techniek van vandaag de dag.

Lees ook onze preview.

Tomb Raider Anniversary zal op 1 juni verschijnen voor de PC en Playstation 2. Een versie voor de PSP en Wii volgt later.

  1.   
    milbot's avatar

    Ik denk dat Valve wel wat heeft geleerd na de release van halflife 2. Als je ziet hoeveel gamer er nu op verkrijgbaar zijn, en welke namen er hun games op steam uitgeven, zou ik zeggen dat het tegenwoordig waarschijnlijk de beste online dienst is om je games te kopen.

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    NOU EN!!! ik heb hem al gratis gedownload 😆 Kom alleen niet langs die T-Rex 🙁 Irritante besturing 😉

  3.   
    Neolite's avatar

    STEAM rocks 🙂

  4.   
    arie de beuker's avatar

    neolite schreef, "STEAM rocks 🙂 "

    idd

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    ach ja ik neem hem toch voor de ps2 speeld lekkerder