NCsoft opent deuren van gratis online game Dungeon Runners

Uitgever NCsoft, die inmiddels tot een bekwaamde RPG-leveraar is uitgegroeid, heeft vandaag de deuren van Dungeon Runners geopend. Wederom hebben we hier te maken met een online RPG, maar het leukste van de game is toch wel het feit dat je het volledig gratis kan spelen. Wel biedt de game de mogelijkheid om voor vijf dollar per maande up te graden naar een member, hetgeen vanzelfsprekend unieke mogelijkheden biedt ten op zichtte van het kosteloze lidmaatschap. Zo krijg je toegang tot het het volledige pakket aan content, heb je prioriteit voor eventuele wachtrijen tijdens het inloggen en krijg je toegang tot de beste items, wapens en armour.

Dungeon Runners is een volledig gratis online RPG, die gebouwd is rondom dungeons en andere avontuurrijke omgevingen. Als een Fighter, Mage, of Ranger kun je deze instances zowel in een groep als in je eentje betreden. Dungeon Runners neemt zichzelf niet al te serieus en is vooral gebaseerd op pure fun en het klassiek plunderen van dungeons. De game biedt meer dan 200 uur aan gameplay die langzaam verlengd zal worden door de toevoeging van nieuwe quests en missies van de makers.

De game is hier te downloaden.

 1.   
  Cyart's avatar

  ik heb de site en screenshots bekeken en mijn conclusie is : ziet er kinderachtig uit, low grafich (zelfs voor gratis spel ) en ziet er klein uit ook de kamers waar je ”knokt” tegen groot hand hebbend beest achting iets.

 2.   
  The Illusionist's avatar

  Je moet ook niet uit het perspectief van een normale game kijken. Gratis gaat altijd gepaard met mindere kwaliteit aan visueel pracht, maar dat is dan ook het laatste waar ik naar kijk bij een gratis game.

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dit is niet echt een boeiende game, maar World of Warcraft is nog saaier ๐Ÿ˜†

 4.   
  Remmie!'s avatar

  )GN(-Erik schreef, "Dit is niet echt een boeiende game, maar World of Warcraft is nog saaier ๐Ÿ˜† "

  omg jij hebt egt geen smaak he? fallout 3 SAAI GAME ?!?!? jij bent egt gestoord WoW is zon verschrikkelijk goed egame

 5.   
  perryv's avatar

  Remmie! schreef, "

  ”)GN(-Erik” schreef, "Dit is niet echt een boeiende game, maar World of Warcraft is nog saaier ๐Ÿ˜† "

  omg jij hebt egt geen smaak he? fallout 3 SAAI GAME ?!?!? jij bent egt gestoord WoW is zon verschrikkelijk goed egame"

  iedereen zijn eige smaak ( ik vind WoW eigelijk ook niks maar ja )

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Je gaat je tijd toch niet vol maken met saaie RPG’s?? In die tijd kan je beter een vette LAN party houden met games als: Unreal Tournament 3, Halo 2, Hidden and Dangerous 2 en nog meer van zulke vette games!!! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜€