Meer snelle screens van Forza Motorsport 2 zoeven langs

Forza Motorsport 2 probeert ons de laatste tijd met diverse super realistische beelden ervan te overtuigen dat het Gran Turismo HD de baas is. Zo ook vandaag doet de game weer zijn uiterste best ons een natte slabbe te bezorgen met een nieuwe screenshots. Inmiddels duurt het nog maar zo’n tien dagen totdat hij hier eindelijk in de winkels ligt, en bij ons kun je komende week al de review verwachten.

Forza Motorsport 2 gaat verder waar het eerste deel ophield en gaat de strijd met Gran Turismo (HD) nu echt aan. Het realisme wordt nog dieper uitgewerkt en in combinatie met fotorealistische graphics, zeer geavanceerde physics en een uitgebreid schadesysteem worden alle eigenschappen van de Xbox 360 volop gebruikt. Onderdelen zullen slijten en een kapotte spoiler zal ook echt voor minder grip zorgen. Ook de afstelling van je bak is van cruciaal belang, alle statistieken worden namelijk real-time doorberekend naar je prestaties op het asfalt. Ook met al deze geheugenslurpende features draait de game met allerlei toeters en bellen, wat dacht je van 60 frames per seconde, motion-blur bij hoge snelheiden, high-dynamic-range lichteffecten en uiteraard viermaal anti-aliasing zodat als er nog karteltjes te zien zouden zijn op je HDTV, deze nu allemaal weggepoetsts zijn.

Daarnaast zit de game bomvol met auto’s, circuits en onderdelen. Meer dan 300 snelle bakken zitten er in de game, varierend van Ferrari’s, Porsche’s en Lamborghini’s tot bakken van Nissan, Volkswagen, Opel of General Motors. Daarnaast bevat de game 45 circuits, compleet met de bekenden der Aarde. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nürburgring Nordschleife, Road America Race Track, Silverstone Circuit, Tsukuba Circuit, Mazda Raceway Laguna Seca en de Sebring International Raceway. Daarnaast zitten er fictieve banen in de game, waarbij je bijvoorbeeld moet denken aan de overbevolkte straten van Rio Janeiro. Naast een uitgebreidere singleplayermode biedt Forza Motorsport 2 uiteraard ook een online-onderdeel via Xbox Live, waar het strijdgewoel pas echt losbarst. Met maximaal acht man kun je scheuren met alle dingen die je je maar wenst, namelijk de veelzijdigheid van de carrieremodus.

[SCREENSHOTS]

Forza Motorsport 2 zal vanaf 8 juni in de winkels liggen voor de Xbox 360.

 1.   
  TheDude's avatar

  De demo was vet, maar het wordt toch tijd voor de hele game! 😛

 2.   
  Wouter's avatar

  Ik heb de demo al helemaal kapot gespeeld, en ben er nog steeds niet vanaf… Kan niet wachten tot de game uitkomt! 8)

 3.   
  Darkknight's avatar

  w00t w00t la mr komuh kan ni meer w8te

 4.   
  PielePalle's avatar

  Ja de demo heb ik ook gedownload maar die racegames trekken mij dus totaal niet he. Dat schijt realistische gedoe, ik wil gewoon gassen zoals in Burnout, dat is imo de vetste racegame 8)