Betaal zelf een fortuin om mee te mogen spelen in Far Cry-film van Uwe Boll

Tom Hanks, George Clooney, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Angelina Jolie, Julia Roberts, Orlando Bloom. Het zijn allemaal filmacteurs en ze hebben één ding gemeen: ze vangen stuk voor stuk miljoenen dollars voor elke film waarin ze meespelen. En zo is het bij de meeste acteurs, behalve dan als Uwe Boll je werkgever is. Deze Duitser verfilmde eerder al Alone in the Dark en BloodRayne, films die respectievelijk een 2,2 en 2,5 scoorden en gemiddeld niet meer opbrachten dan vijftig cent. Maargoed, er zit een stijgende lijn in zijn werk en dat is altijd positief, toch?

De heer Boll heeft nog maar net zijn Postal-film op de bioscopen losgelaten of hij slaat alweer aan het filmen voor zijn volgende project; Far Cry. Helaas zit de regisseur een beetje verlegen om hoofdrolspelers, want hij bied zelfs een grote rol te koop aan via eBay. Te koop! Jawel, voor zo’n 2,498 euro kon je een van de grote rollen in zijn film gaan vertolken via deze veiling. Helaas is de bieding nu alweer gesloten, alhoewel, bieding? Er diende zich namelijk niemand aan om op het witte doek te verschijnen, er kwamen namelijk geen bieders opdagen. Niks. Noppes. Nada. Beetje dom dat hij verwachtte dat iemand zou willen betalen om zijn films te zien, laat staan er in mee te spelen. Jammer Uwe, volgende keer toch maar weer casten tijdens Koninginnedag!

 1.   
  Sacul's avatar

  Maar goed ook. Bieden om een rol te mogen spelen, nee dat helpt de kwaliteit omhoog gaan. 🙄

 2.   
  arie de beuker's avatar

  Wat een baklap is die Uwe Boll toch! Niemand wil in zijn films spelen dus waarom zou je er geld voor moeten betalen? 🙄

 3.   
  Firef0x's avatar

  De man die geld over heeft is natuurlijk Bill Gates.

  dussuh…. 🙄

 4.   
  MMXX's avatar

  Als net nou een goede regisseur was en je mede acteurs waren George Clooney, Brad Pitt e.d., dan zouden er wel mensen ervoor willen betalen.

 5.   
  Sp33dy's avatar

  Je zou best een vette film over far cry kunnen maken maar niet op deze manier:(

 6.   
  LXZ-76's avatar

  hopelijk verkoopt hij nu de rechten van far cry aan een goede regisseur/uitgever .

 7.   
  PielePalle's avatar

  Patkick schreef, "Als net nou een goede regisseur was en je mede acteurs waren George Clooney, Brad Pitt e.d., dan zouden er wel mensen ervoor willen betalen. "

  Ja dan wel vooral chickies 😛