Bloeddorstige Noorman trekt ten strijde in nieuwe trailer Loki

Op deze bewolkte Tweede Pinksterdag hebben we nieuw beeldmateriaal van de aankomende hack ’n slasher Loki voor je. Hierin zie je een woeste Noorman zijn allerdaagse ding doen, namelijk slachten, slachten en nog een slachten. Maarja, wat wil je. Je dorpje is verwoest en dan lijkt Odin je ook nog eens in de steek te laten. Arme Noorman…

De volgende worp om een klassieke RPG-Hack&Slasher neer te zetten komt van ontwikkelaar Cyanide die zich voorheen alleen op sportterrein met games als Pro Cycling Manager en Pro Rugby Manger heeft gewaagd. De thema’s in Loki richten zich op de mythologie, in een ruim begrip welteverstaan. Vikingen, Azteken, Grieken en Egyptenaren, allen zul je ze ruimvoorradig tegenkomen. Het viertal hoofdstukken zal elk een Hero te bieden hebben die met magische spreuken of fijngeslepen bijlen de conflicten tussen de krachtige Goden en de plaatselijke mensen moet oplossen. Die gave krijg je niet zomaar van je ouders maar zul je met behulp van quests indirect moeten verdienen. Met de talentpunten die je hiermee verdient is het mogelijk om je Hero up te graden om zo je voorbeeldige ik te creeëren en de diverse tegenstanders op een makkelijke wijze om te kunnen knikkeren.

De trailer is ook in High Definition te bekijken (40MB) en wel hier.

Loki zal ergens in augustus van dit jaar gaan verschijnen voor de PC.

  1.   
    Ariose's avatar

    Lijkt me een hele vette game en het ziet er nog goed uit ook 😀

  2.   
    arie de beuker's avatar

    Lijkt wel een beetje op titan quest maar toch weer met een eigen look

  3.   
    Gold_Thunder's avatar

    Het ziet er goed uit en volgens mij is het een top game, alleen heb ik het niet zo op van die soort RPG’s. Meestal is het enige wat je moet doen veel klikken en upgraden.