Babes en bakken in nieuwe trailer Juiced 2: Hot Import Nights

Juiced had ooit een Need for Speed: Underground-killer moeten worden, maar dankzij het lange uitstellen van de game, het overlijden van uitgever Acclaim en een spel vol met bugs werd deze doelstelling bij lange na niet gehaald. Met goede hoop en een nieuwe uitgever gooit men zich bij Juice Games weer in de strijd met het tweede deel, Hot Import Nights. Hiervan hebben we vandaag een nieuwe trailer voor je.

Juiced 2: Hot Import Nights is het tweede deel in deze raceserie, waarin het vooral om tunen en straatracen gaat. De subtitel Hot Import Nights slaat daarbij niet op hete nachten met geimporteerde Oost-Europese dames, maar snelle onderdelen uit Japan die nu gemonteerd zijn onder deze racemonsters de straten onveilig maken. Alhoewel, het vrouwelijk schoon is nou ook weer niet echt karig vertegenwoordigd in dit spel.
Verder barst ook dit tweede deel weer van de licenties en het kan niet anders of Juiced moet een zeer complete game worden, bijna 60 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.

Juiced 2: Hot Import Nights moet in september gaan verschijnen voor de PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 en PSP.

 1.   
  PielePalle's avatar

  Nou al dat getune mag van mij wel een keer afgelopen zijn. Vijf jaar geleden ofzo toen Need foor Speed Underground kwam was het nieuw en vet leuk, maar nu ken ik het allemaal wel. Verzin maar iets nieuws ๐Ÿ˜€

 2.   
  Wesseltje1's avatar

  Orgineel… ๐Ÿ™„

 3.   
  mosselman's avatar

  ik heb juiced 1 nog gespeeld en da was wel een stuk anders dan nfsu 1 en 2, maar idd echt origineel is het niet meer ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Aadb's avatar

  In een woord Indrukwekkend , maar netzoals de voorgaande berichten lijkt het underground tuning gedeelte afgesloten . Ook al komen er nog zat van dit soort games uit. Voor de auto liefhebbers lijkt het me echter wel weer de moeite waard om uit te proberen.

 5.   
  patrick123's avatar

  vet coole trailer man kan niet wachten tot ik hem in mijn colectie heb ! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰