Blizzard neemt goldfarmers extra op de korrel

Support is iets waar je Blizzard niet op kan afrekenen: het is de ontwikkelaar van de immerns populaire MMORPG World of Warcraft alles aan gelegen om het voor iedereen leuk te houden in de virtuele wereld. Zo worden met behoorlijke regelmaat grote aantallen accounts permanent geblokkeerd, als blijkt dat de spelers achter deze accounts valsspelen of op een andere manier de Warcraftwereld verzieken.

Ook goldfarmers zijn een doorn in het oog van Blizzard en wel zo erg, dat het bedrijf nu is overgegaan op het formeel aanklagen van dit type spelers. Het eerste wapenfeit is een aanklacht tegen Peons4hire, een populaire goudverkoper die zeker geen ongeziene gast is in WoW.

Deel van de aanklacht is onder andere de eis dat alle in-game spamming direct stopt en ook alle sites van de organisatie hier onmiddelijk me ophouden. Doen ze dat niet, dan zullen verdere maatregelen worden genomen.

 1.   
  soldierarjan's avatar

  vervolgen zullen ze niet rechtzaak aanspannen hebben toch geld zat laat die mensen toch ze hebben toch al geen leven

 2.   
  PielePalle's avatar

  haha oeoe nu moet ik mn chinezen ontslaan want het mag niet meer hahaha 8)

 3.   
  MauriceV's avatar

  Ga zo door Blizzard ๐Ÿ˜€

 4.   
  Tom's avatar

  Lawl: GN heeft zelf ook wel eens een advertisement van een WoW Goldfarm.
  Maarrr, waarom staat er een 360 logo in de O van World? Eerder werdt vermeld dat Blizzard ook de kant van de 360 op wilde, is dit een stille hint? ๐Ÿ˜•

 5.   
  defjam's avatar

  eindelijk actie ik moet iedere dag 10 goldverkopers op mijn zwartelijst zetten en ik heb er ook wel enkele aangegeven bij GM’s . klasse blizzard ๐Ÿ˜€

 6.   
  BobbyB's avatar

  Tharduz schreef, "Lawl: GN heeft zelf ook wel eens een advertisement van een WoW Goldfarm.
  Maarrr, waarom staat er een 360 logo in de O van World? Eerder werdt vermeld dat Blizzard ook de kant van de 360 op wilde, is dit een stille hint? ๐Ÿ˜• "

  maybe wow op 360 dat zou pas lachen zijn ๐Ÿ˜›

 7.   
  TotalPicnic's avatar

  gwoon minder gold in de game pompen!!!
  WoW is een leuke game, maar het is een directe verslaving <_<

 8.   
  pandatomor's avatar

  LOl minder gold erin lol!