Halo 2 goes Hot Coffee mod op Windows Vista

En de hele gamesscene staat weer op zijn kop door een nudity-schandaal. Het is dit keer helaas niet Lara Croft in Tomb Raider Anniversary, maar de mapeditor van Halo 2 voor Windows Vista. Dit zou dan ook de werkelijke reden zijn dat het spel een week is uitgesteld, want een blote kont in een game, dat kan natuurlijk niet.

Het plaatje dat iemand zijn naakte achterkant tentoonspreidt duikt op wanneer er een error opduikt in de map editor van de game, en aangezien het spel alleen op Windows Vista draait is er dus een grote kans dat je het wel een keertje tegenkomt. Wanneer er een zogenaamde .ass error opduikt (vraag me niet waar dat een afkorting voor is), wordt dit nog eens extra verduidelijkt middels een plaatje. Blijkbaar vond iemand bij Bungie dit een grappige zet, maar de hoge heren bij Microsoft zijn er echter een stuk minder blij mee.

  It has come to our attention that an unfortunate, obscure content error which includes partial nudity was included in our initial production of “Halo 2” for Windows Vista. As such, we have updated the initial game packaging at retailers with a label, so customers are aware before purchasing the game. Additionally, we’ve developed an online update which can be downloaded from www.halo2.com to remove the content.


Wil je het onderstaande live, met eigen ogen aanschouwen? Start Halo 2 dan dus niet op met je internetverbinding online, want dan wordt er meteen een update geinstalleerd waarmee de bilnaad uit de game wordt verwijderd.


 1.   
  Darkknight's avatar

  wahaahahahahaha kijk das pas hummor nouja neit voor de gene die het spel hebben maar wel grappig om te lezen hopelijk is het me moeders achterwerk ni ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜€

 2.   
  Gold_Thunder's avatar

  haha ๐Ÿ˜†

 3.   
  Geniaal's avatar

  Looool ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜†

 4.   
  Neolite's avatar

  lol ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 5.   
  Sacul's avatar

  Geinig dat de screenshot de Windows style heeft van XP. Draait toch alleen op Vista? ๐Ÿ˜›

 6.   
  sparten117's avatar

  Lol ๐Ÿ˜†

 7.   
  arie de beuker's avatar

  Sacul schreef, "Geinig dat de screenshot de Windows style heeft van XP. Draait toch alleen op Vista? ๐Ÿ˜› "

  Ja, viel mij ook al op

 8.   
  pandatomor's avatar

  de map maker draait ook op windows xp, maar het spel zelf niet. Hoewel mischien we als je de install alleen opstart.

 9.   
  Aadb's avatar

  Go Bungie GO, niets aantrekken van die microsoft prutsers :p beetje promotie en publiciteit weer voor Halo 2 lijkt mij, ๐Ÿ˜ฎ

 10.   
  Rock-in's avatar

  k vage actie, snap niet wat ik met andersmans **rs moet ๐Ÿ˜•

  Mis. een beetje antie M’soft ๐Ÿ˜›

 11.   
  PielePalle's avatar

  lekker bakkie koffie, haha maar ik hoef Master Chief echt niet bloot te zien hoor jukk ๐Ÿ˜›

 12.   
  Rijstekorrel's avatar

  whaha oke lol ๐Ÿ˜†

 13.   
  Wurmo 2000's avatar

  Dit valt wel mee.lol :lol:Qau schandaal bedoel ik. ๐Ÿ˜‰