Meer informatie Geometry Wars: Galaxies onthuld

Eerder deze week werd al duidelijk dat de Xbox Live Arcade titel Geometry Wars op de DS en Wii zal verschijnen en nu is de game officieel door Sierra Entertainment aangekondigd inclusief de nodige details. De sequel wordt ontwikkeld door Kuju Entertainment en bevat enkele aanpassingen ten opzichte van het origineel.

Geometry Wars: Galaxies kan zowel alleen, als met zijn tweeën gespeeld worden in een coöperatieve of versus mode. Online leaderbords zijn beschikbaar voor de Wii-versie en beide versies krijgen de mogelijkheid om draadloos te linken waarmee je nieuwe features kunt unlocken. De singleplayer modus heeft verschillende quests te bieden waarin het veilig stellen van zonnestelsels en het neutraliseren van wiskundige figuren centraal staat. Bovendien zal de volledige versie van Retro Involved bij de game inbegrepen zijn en worden de controls geoptimaliseerd voor beide systemen.

[SCREENSHOTS]

Geometry Wars: Galaxies zal in de herfst verschijnen voor de Wii en DS.

 1.   
  Cirdan's avatar

  omg 😮 er komen echt kut games voor de Wii uit:P

 2.   
  Darkknight's avatar

  wahaha wtf is dit 😀

 3.   
  joramovic's avatar

  dit is echt gwn om de wii belachelijk te maken, hij word vergeleken met de ds 😆

 4.   
  Neolite's avatar

  WTF wat doet dit spel hier dit hoort op de vuilstort thuis 😆 😆

 5.   
  Raks's avatar

  Nou ik weet niet wat het probleem is. Maar je hebt dit spel ook op de x360 en daar is het een heel groot succes dus waarom ook niet op de wii