Lara doet haar ding in nieuwe trailer Tomb Raider Anniversary

Tomb Raider is weer helemaal hot, met dank aan Crystal Dynamics. Zij wisten de serie na een paar matige spellen weer naar een hoger niveau te tillen. Straks komt Lara Croft weer letterlijk ‘ouderwets’ in actie met Tomb Raider Anniversary, waarin we een oud avontuur in een nieuw jasje voorgeschoteld krijgen. In de trailer zoekt mevrouw Croft weer zoals vanouds het gevaar op, waarbij ze uiteraard goed in beeld komt. En dat vinden we helemaal niet erg.

Als je aan de gemiddelde gamer vraagt welke Tomb Raider het beste was, zullen de meesten deel één aanwijzen. Vernieuwend, reuze spannend en waanzinnig sexy! Maar als je nu terug kijkt op dat spel is het toch een beetje vergane glorie. Beperkte bewegingsvrijheid en grove graphics doen veel af aan de herinnering. Na tien jaar Lara Croft is er gelukkig Tomb Raider Anniversary in het vooruitzicht: een remake van het eerste deel met de techniek van vandaag de dag.

Lees ook onze preview.

De PC en Playstation 2 versie verschijnt op 1 juni. Op de releasedatum van de Wii- en PSP-versie moeten we nog even wachten.

  1.   
    BKiller's avatar

    Suprime Link schreef, "Kan niet wachten 8) "

    …op de wii versie. 😛

  2.   
    Firef0x's avatar

    ik heb hem al 😀

  3.   
    brotherNL's avatar

    ik ben niet zo tombraider fan maar ik denk dat dit wel wat wordt allen de grapics zien er niet zo goed uit

  4.   
    pandatomor's avatar

    k heb hem ook al op pc, ziet er goed uit hoor alleen geen next-gen optie vaag.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik heb hem ook al 😛

  6.   
    Cyart's avatar

    brotherNL schreef, "ik ben niet zo tombraider fan maar ik denk dat dit wel wat wordt allen de grapics zien er niet zo goed uit "

    de grafichs zien er goed uit (heb demo) , het ligt aan het filmpje zelf dat de grafichs er nie uit zien