Dodelijke aanvallen en snelle acties in nieuwe trailers Haze

Ontwikkelaar Free Radical Design, bekend van games als Second Sight en Timesplitters, werkt momenteel hard aan een nieuwe next-gen shooter, getiteld Haze. In deze actievolle game mag jij als Jake Carpenter strijden voor de goede zaak. Gisteren werd al bekend gemaakt dat Haze alsnog een multiplatform game wordt en vandaag krijgen we wat bewegende beelden te zien, vers van de Ubidays. In de trailers komen diverse gameplay aspecten aan bod, waaronder het bijzondere Nectar. Dit is een speciale substantie dat ontwikkeld is door Mantel Global Industries en het zorgt ervoor dat soldaten zich sneller kunnen herstellen.

Haze speelt zich vijfentwintig jaar in de toekomst af. Overheden schakelen steeds vaker gespecialiseerde bedrijven in om militaire operaties uit te voeren. Jij speelt Jake Carpenter, een soldaat van het leger van de Mantel Global Industries en je vindt uitdaging en voldoening in het vechten voor een goede zaak. Dankzij hun grote arsenaal aan voertuigen, dodelijke wapens en bio-medische ondersteuning zijn de soldaten van het Mantel Army gevreesd door terroristen, dictators en politieke vijanden van Mantel.

Jouw gevecht begint in een door de oorlog verscheurd land in Zuid Amerika, waar je het opneemt tegen een gevaarlijke rebellen factie, genaamd The Promise Hand. In het begin lijkt alles vrij goed te verlopen, maar al snel nemen de zaken een bijzondere wending…

Haze zal eerst uitgebracht worden voor de PlayStation 3. De PC- en Xbox 360-versie volgen later.

 1.   
  arie de beuker's avatar

  Ziet er zeker vet uit!

 2.   
  NLgabberNL's avatar

  Uber 8)

 3.   
  Neolite's avatar

  lijkt me mooie gameplay zeker met t feit dat de tegenstanders ook gewoon heel goed zijn 8)