Ubisoft komt met filmgame Beowulf

Of het nou films betreft die van het witte doek zijn gehaald en omgezet worden naar een game of games die juist naar het witte doek worden gehaald, in beide gevallen gaat er vrijwel altijd een hoop kwaliteit verloren. Met de film Beowulf die in november van dit jaar zal verschijnen, ziet Ubisoft kansen liggen om ook een gelijknamige game te ontwikkelen en hoopt de stereotypering van de doorsnee filmgame af te weren.

Beowulf verschijnt in de vorm van een hack-and-slash game en wordt ontwikkeld door het team achter Ghost Recon Advanced Warfighter. De game bouwt op het originele verhaal met dezelfde characters en biedt actie en adventure uit een third person perspectief met beat-em-up elementen. Je kruipt in de huid van Beowulf, de legendarische warrior en tracht je eer te verdienen door je waarde te tonen aan de helden uit het noorden.

De game zal op PC, PS3 en Xbox 360 verschijnen.

 1.   
  Koen's avatar

  Is Beowulf geen Oud-Engels gedicht? ๐Ÿ˜ฎ

 2.   
  Recon's avatar

  Jep, je moet ergens je inspiratie vandaan halen.

 3.   
  arie de beuker's avatar

  Jikes! filmgame ๐Ÿ˜ฎ

 4.   
  Kilerden's avatar

  beowulf is van een gamersnaam van een vriend van mij ๐Ÿ˜›

 5.   
  joramovic's avatar

  koen schreef, "Is Beowulf geen Oud-Engels gedicht? ๐Ÿ˜ฎ "

  ja het is een epos, een angelsaksisch gedicht geschreven in het oud engels, gaat over deense koning die wat vecht tegen monsters, ๐Ÿ˜› we hebben er juist op school over geleerd

 6.   
  Neolite's avatar

  ik weet nog niet of het ze gaat lukken om een goeie filmgame te maken ๐Ÿ™