Een mechanische arm voor je smoel op Metroid Prime 3: Corruption screens

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Metroid Prime 3: Corruption op 20 augustus zal verschijnen in Amerika, maar over een Europese release werd slechts gezwegen. Waarschijnlijk zal de Europese releasedatum hier niet ver vanaf liggen en zullen we het tot augustus met vrijgegeven beeldmateriaal moeten doen. Vandaag is er weer een vijftal screens vrijgegeven.

Samus Aran keert terug in Metroid Prime 3: Corruption voor de Nintendo Wii. Uiteraard maakt de game volop gebruik van de Wiimote en de Nunchuck, aangezien het gehele richtsysteem gebaseerd is op de motion sensor. Want er zal zeker wat geknald worden in deze nieuwe action/adventure. Sector Zero van de basis van de Galactic Federation is namelijk doelwit van een stel Space Pirates, en Samus moet de powercentrale van het ruimtestation opnieuw opstarten om de afweersystemen te activeren. De Pirates worden echter geleid door Dark Samus en ze gaan op plundertocht over vele planeten om aldaar Phazon-zaad uit te strooien, om de planeet te corrumperen en uiteindelijk over te nemen. Uiteraard moet jij als Samus een heel trits planeten verkennen en deze zaden vernietigen…

[SCREENSHOTS]

Metroid Prime 3: Corruption zal op 20 augustus verschijnen voor de Wii.

  1.   
    Neolite's avatar

    slechte kwaliteit grapics maarjah t is de wii en daar is de gameplay belangrijker ๐Ÿ˜†

  2.   
    SCORPIONSOLDIER's avatar

    de screens zien er idd niet zo mooi uit maar dat komt omdat het screens zijn (klinkt stom) maar de filmpjes zien er een stuk beter uit (gameplay geen cutscenes ๐Ÿ˜‰ )

  3.   
    BKiller's avatar

    SCORPIONSOLDIER schreef, "de screens zien er idd niet zo mooi uit maar dat komt omdat het screens zijn (klinkt stom) maar de filmpjes zien er een stuk beter uit (gameplay geen cutscenes ๐Ÿ˜‰ )"

    Idd de gamplay filmpjes zien er veel beter uit…die graphics zijn echt super goed.

  4.   
    Darkknight's avatar

    lelijke screens maar dat is meestal zo dat de screens lelijker zijn behalve de posters etc la die game en die filmpiesmaar komuh zouk zegge