Website Super Smash Bros. Brawl gelanceerd inclusief nieuwe info

Vorige week beloofde Nintendo een nieuwe website van Smash Bros. Brawl te lanceren en de uitgever voegt vandaag inderdaad daad bij woord zoals hier te zien is. Hierbij wordt er gelijk heel wat informatie uit de doeken gedaan. Zo is onder andere bekend geworden welke musici de game van sfeervolle soundtrack gaan voorzien en die lijst is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Onder ander Akihiro Honda (Konami – Metal Gear Solid), Jun Fukuda en Masafumi Takada (Grasshopper – Killer 7), Tomoko Sasaki (Sega – NiGHTS) en Yoko Shimomura (Kingdom Hearts) zijn hierbij betrokken.

De site legt ook het Battlefield level uit. Dit level is bedoeld voor de standaard wedstrijden en zal voorzien zijn van hoofdplatform en drie bovenliggende platformen die tijdens de wedstrijden zullen bewegen, zoals we al eerder hebben gezien in een aantal levels uit de vorige delen. Dit level wordt echter niet volledig gerecycleerd, maar zal onder andere een interessante dag-nacht cyclus bevatten. Bovendien zullen de platformen drastische veranderingen ondergaan doorgaans de speelsessie.

De website zal door Masahiro Sakurai regelmatig van updates worden voorzien. Zo komen we binnenkort ook meer te weten over de characters, game modes en items die het spel zal bevatten.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Super Smash Bros. Brawl moet ergens in 2007 verschijnen.

  1.   
    Kusunagi's avatar

    Aaaah can’t wait!!

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Fox vs Pikachu 😆