Schiet je een weg naar het weekend in trailer Stranglehold

We hebben nog niet heel veel van de game Stranglehold gezien, maar wat we zagen was goed. Stranglehold is een moderne action-adventure game voor de next-gen consoles en de PC en de game zal draaien op een aangepaste versie van de Unreal Engine 3. Na een klein maandje stilte is er vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven, waarin de Collector’s Edition van de game voor de PlayStation 3 aangeprezen wordt.

In Stranglehold speel je als Inspector Tequila, wiens ex-vrouw gekidnapt is door de Russische maffia in Chicago. De verhaallijn van de game is gelijk aan die van de film Hard Boiled, die net als de game door John Woo geregisseerd werd. In de game zul je moeten vechten tegen de onderwereld van Hong Kong en later ook in Chicago, waar de ontvoering plaatsvond. Naarmate de game verder vordert, worstelt Tequila steeds meer met z’n gevoelens om z’n familie te redden, maar dient hij zich toch aan de wet te houden. De gameplay zal lijken op die van Max Paine, alleen heb je veel meer moves en een uitgebreider wapenarsenaal. Hiernaast bevat de game nog een aantal leuke features als Massive Destructibility en Tequila Time, waarmee je in slow-motion een acrobatische actie kan uitvoeren.

Stranglehold zal in september uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Remmie!'s avatar

  NEEE hij word voor 18 ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜ฎ dan mag’k m vast niet

 2.   
  Neolite's avatar

  lijkt me wel grappig maar hoef m opzich nie ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Ruudjee's avatar

  Kijk dit lijkt me nou een vette game. Lekker een beetje afreageren na een dag school 8)

 4.   
  Sp33dy's avatar

  Dat gezeur dat je het filmpje niet onder de 18 mag zien terwijl je de game in de winkel zo mee krijgt.

 5.   
  FableFreak's avatar

  John Woo in samenwerking met een actiegame!! Die MOET ik binnenhalen echt! En die trailer dit lijkt me echt een vetter game! Slowmo+John Woo+super physics+guns=COOL! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜† Ah **** zit ik wiskunde te doen ๐Ÿ˜•

 6.   
  FableFreak's avatar

  hoezo nou gezeur over dat je eht filmpje niet kan zien dan vul je toch in dat je 18 bent ๐Ÿ˜‰

 7.   
  patrick123's avatar

  ziet er echt goed uit ! ๐Ÿ˜€