Heavenly Sword voor 90% af en nieuwe gameplaytrailers

Vers van de Sony Gamers Day hebben we nu ook een serie trailers van Heavenly Sword; de game die zo’n ontzettende furore maakte op de E3’s van 2005 en 2006. Toen werd hij aangekondigd als een launchtitel voor de PlayStation 3, maar hij is helaas nog steeds niet in de winkels te bekennen. Eind dit jaar moet het er dan toch van komen, maar nu dus eerst nog wat bewegende beelden.
Tevens liet ontwikkelaar Ninja Theory weten dat men al zo’n 90% klaar is met het spel. Mocht er genoeg interesse zijn, dan zou er eventueel ook nog een multiplayermode in de game verwerkt kunnen worden, doormiddel van een downloadbare update via het PlayStation Network of iets dergelijks. Dit heeft Tameem Antoniades, een van de oprichters van Team Ninja, laten weten.

Dit is een intense fighting-game waarin je met een roodharige dame als hoofdpersoon en twee zeer gevaarlijke wapens de vijanden de wind van voren moet geven. In de handen van een leek op het gebied van vechten hebben die wapens natuurlijk helemaal geen zin, dus is ontwikkelaar Ninja Theory zo vriendelijk geweest om deze dame te voorzien van een flinke portie ervaring op het gebied van martial arts. Dit zou wel eens een hele geduchte concurrent voor Ninja Gaiden: Sigma en Devil May Cry 4 kunnen gaan worden.

Die laatste twee trailers zijn ook in High Definition te downloaden (56MB en 32MB groot) en wel hier en hier.

Heavenly Sword is een exclusieve PS3-game en zal ergens in 2007 nog moeten gaan verschijnen.

  1.   
    para's avatar

    bij mij doen de trailers het niet ๐Ÿ™ ๐Ÿ™

  2.   
    Sp33dy's avatar

    para schreef, "bij mij doen de trailers het niet ๐Ÿ™ ๐Ÿ™ "

    Probeer eens de filmpjes op gametrailers op te zoeken volgens mij help dat wel eens.

  3.   
    Rhemme's avatar

    De laatste doet het nu weer.

  4.   
    prof_111's avatar

    ziet er goed uit 8)

  5.   
    SuperNova's avatar

    Mooie Graphics ๐Ÿ˜ฎ

  6.   
    Remmie!'s avatar

    mooie grafische details in gezichten… een soort crysis bijna ๐Ÿ˜ฎ volgesmij word dit trouwes een soort kruising tusse God of War en Devil May Cry en dan met eige sausje ^^ ๐Ÿ™„

  7.   
    Mandamo's avatar

    wtf is Heroes speelde Micah dit spel al! ๐Ÿ˜€

  8.   
    patrick123's avatar

    ziet er schitterend uit die trailers ! ๐Ÿ™‚