Meer heftige beelden van Ratchet & Clank: Tools of Destruction

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction zal het eerste next-generation avontuur van de helden Ratchet en Clank worden. De game zal een PlayStation 3-exclusive worden en ergens in het komende jaar moeten gaan verschijnen. Vandaag zijn we weer een heel stuk slimmer geworden, want we hebben twee nieuwe gameplaytrailers voor jullie.

In Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction zijn de hoofdrollen wederom weggelegd voor je favoriete vriendjes, de lynx Ratchet en het robotje Clank. Het verhaal begint met de schokkende ontdekking dat een aartsvijand uit Ratchet’s verleden achter hem aan zit en hem het liefst op de eeuwige lynxenvelden ziet rondlopen. In de Future-serie zal je dan ook veel meer leren over Ratchet’s verleden, als je de bedoelingen van zijn aartsvijand probeert te ontdekken. Verder is ook Clank weer speelbaar, nadat hij even weggeweest was sinds Ratchet: Deadlocked.
Verder kent de game helaas alleen een singleplayermode, maar zal de SIXAXIS wel gebruikt moeten worden in het spel.

De trailers zijn ook in High Definition (respectievelijk 156MB en 43MB groot) te downloaden, daarvoor moet je hier en hier wezen.

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction zal in het komende jaar moeten gaan verschijnen op de PlayStation 3.

  1.   
    Mick.W's avatar

    Grappig die discoball 😛 lijkt me een vette game.

  2.   
    MauriceV's avatar

    👿 👿 👿 ik vind dat ratchet en clank op de ps2 thuishoren want elk spel is wel voor de ps2 uitgekomen dus hijhoort op de ps2 thuis 👿 👿 f l i k k e r o p met de ps3 versie 👿 👿 👿