Viva Piñata-demo mept zich de Xbox Live Marketplace op

Hoewel de game inmiddels toch al weer een half jaar oud is, houdt dit Microsoft toch niet tegen om nu nog met een demo van hun kinderspel Viva Piñata te komen. Blijkbaar wil men nog een klein verkoopboostje veroorzaken voordat men de game tot het rijtje van Xbox 360 Classics toe gaat voegen. Mensen met een Xbox Live Gold-account kunnen vanaf vandaag de demo downloaden via Xbox Live Marketplace. Klein minpuntje is alleen dat de demo vooralsnog niet toegankelijk is voor Nederlandse Xbox Live’ers. Wanneer wij wel met de demo kunnen gaan stoeien en wanneer hij ook voor Xbox Live Silver-accounthouders toegankelijk wordt, dat komen we waarschijnlijk spoedig te weten. Maar voorlopig zal Microsoft nog wel even zoet zijn de Halo 3-beta in goede banen te leiden…


Viva Piñata is behoorlijk uniek in zijn genre en is moeilijk te vergelijken met andere games. Het heeft wel iets weg van Zoo Tycoon met een vleugje Sims en maakt het vooral leuk om te spelen door zijn veelzijdigheid en kleurrijke wereld. Omdat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn binnen de game heeft ieder een eigen en unieke tuin vol met bomen, bloemen en natuurlijk de verschillende Piñata’s. In totaal zijn er uiteindelijk zestig verschillende Piñata’s en aan jou de taak om deze allemaal naar je tuin te lokken en op zoek te gaan naar je favouriete Piñata’s.

Lees ook onze review over deze game.

  1.   
    Kilerden's avatar

    Het gaat niet goed met het downloaden van xbox live in nederland

  2.   
    Remmie!'s avatar

    om de meeste mensen die m miss wouden hebben m al wr0m nog doe demo ?!?! 😡

  3.   
    LXZ-76's avatar

    Remmie! schreef, "om de meeste mensen die m miss wouden hebben m al wr0m nog doe demo ?!?! 😡 "

    waarschijnlijk om een paar gamers toch nog over te halen.

  4.   
    Wouter's avatar

    Kilerden_HELL schreef, "Het gaat niet goed met het downloaden van xbox live in nederland"

    Waarom niet?

  5.   
    Aadb's avatar

    had ik nou maar gewoon amerika als landcode ingesteld dan kon ik al veel eerder van bepaalde content genieten helaas idat door de Fall update van mei opgehouden en werken de landcodes nu op IP basis. Maja het is dan maar wer wachten het viel me al mee dat Halo 3 beta er nog redelijk op tijd opstond en niet weer vetraging opliep vanwege de server capaciteit.

  6.   
    Ariose's avatar

    Dit flikken zo de laaste tijd wel vaak. Alleen Amerika krijgt meestal de leuke dingen en Europa(nederland) krijgt niks 👿

  7.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Ariose schreef, "Dit flikken zo de laaste tijd wel vaak. Alleen Amerika krijgt meestal de leuke dingen en Europa(nederland) krijgt niks 👿 "

    Zo is het altijd all geweest, kijk naar de launch van de Ps3 😛

  8.   
    Neolite's avatar

    wat ze zijn ze weer lekker optijd 😡