Developers praten de Wii-versie van Harry Potter en de Orde van de Feniks aan elkaar

Deze zomer zal alweer de vijfde bioscoopfilm van Harry Potter uitkomen, getiteld Harry Potter en de Orde van de Feniks. Natuurlijk mag een bijpassende game niet ontbreken en zodoende is Electronic Arts hard aan het werk met de nieuwste Harry Potter-game, die logischerwijs ook de vijfde game uit de reeks wordt. Daarnaast zal dit het eerste deel zijn dat op de next-gen consoles uitkomt. Vandaag hebben we weer een verse trailer van deze game, en dit keer betreft het een developer walktrough van de Nintendo Wii-versie. Vooral de controls worden in dit filmpje uitgediept.

Harry Potter en de Orde van de Feniks zal in grote lijnen het verhaal van de film gaan volgen. Harry Potter begint aan zijn vijfde jaar op Zweinstein, maar er heerst een grimmige sfeer. Niemand gelooft dat hij daadwerkelijk in gevecht is geweest met Voldemort en als Harry dan ook nog eens tegen zijn zin in bij een speciale orde terecht komt, barst een groot, nieuw avontuur weer los. Naast Harry Potter zelf zul je ook als Professor Perkamentus en Sirius Zwarts kunnen gaan spelen.

De trailer in HD-kwaliteit is hier te downloaden.

Harry Potter en de Orde van de Feniks staat gepland voor 29 juni en zal voor de PC, PS3, Xbox 360, Wii, PS2, Nintendo DS, GBA en PSP verschijnen.

  1.   
    arie de beuker's avatar

    Lijkt wel grappig 😛