Krijg dat WWII-gevoel op nachtelijke screens Medal of Honor: Airborne

Medal of Honor: Airborne moet een oorlogsgame worden die vooral een grote keuzevrijheid geniet. Dankzij de parachutesprongen aan het begin van een missie, ben je zelf vrij om een landingsplek te kiezen. Hierdoor moet Medal of Honor: Airborne je meer mogelijkheden geven om diverse gewenste tactieken toe te passen. Gisteren nog een trailer, vandaag alweer een nieuwe serie screenshots van EA’s aankomende shooter.

Het verhaal van Medal of Honor: Airborne draait om Boyd Travers, een Amerikaanse soldaat die zich heeft opgegeven bij de Amerikaanse luchtmacht om zich vervolgens bij de ‘82nd Airborne Division’ te voegen. Een Amerikaanse luchteenheid die daadwerkelijk heeft bestaan en het in de oorlog moest opnemen tegen de Duitsers, die natuurlijk superieur waren in aantal. De eerste missies spelen zich in 1943 af op Sicilië, later maak je ook D-Day en de bevrijding van de rest van Europa mee. In de game kan je door middel van parachutesprongen je startlocatie bepalen, waardoor je zelf bepaalt hoe je de missies gaat aanpakken.

[SCREENSHOTS]

Medal of Honor: Airborne komt op 31 augustus uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De PlayStation 2- en Xbox-versie volgen later.

  1.   
    Sacul's avatar

    Nice 8) Ben ook weer Band of Brothers aan het kijken. Blijft goed!

  2.   
    Wouter's avatar

    Band of Brothers! Ik heb die hele serie op dvd. Al een stuk of 10 keer gezien 😀

  3.   
    R.andom H.ero's avatar

    Meer Saving Private Ryan maar MoHA komt zeker tussen de andere games te staan 😆

  4.   
    Rock-in's avatar

    Ben benieuwd wat de specs van dit spel gaan zijn

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik hoop dat deze beter word dan Medal of Honor: Vanguard ik heb net gekeken op gamespot en dit spel kreeg een 5,5 mediocre 😥 er slecht dus gelukig heb ik hem maar niet gekocht. Dan wacht ik gewoon op deze game voor de ps3 of Pc 😛

  6.   
    Geniaal's avatar

    Ziet er vet uit 🙂

  7.   
    Neolite's avatar

    moh airborne moet ik zeker ff hebbe 🙂

  8.   
    Dilliemaster's avatar

    Deze game moé’t ik hebben 👿