Verken de Black Temple in WoW: The Burning Crusade-trailer

Een groot speerpunt op het gebied van MMORPG’s is natuurlijk het feit dat het spel steeds vernieuwd wordt met meer quests, wapens, items en monsters. Binnenkort zit er weer een hele grote patch voor World of Warcraft: The Burning Crusade aan te komen, namelijk nummer 2.1. Een grote vernieuwing hierin zal de toevoeging van een nieuwe endgame raid dungeon zijn, namelijk die van de Black Temple. Hiervan is op de officiele website een uitgebreide preview te lezen, en er is ook een trailer te zien. Die trailer is overigens ook hier te downloaden in High Definition. Tot slot is er nog een mooie wallpaper om je PC mee op te leuken.

World of Warcraft: The Burning Crusade gaat over de eindeloze kruistocht die de Burning Legion voert om Azeroth te vernietigen. In The Burning Crusade zullen de helden van de Alliance en de Horde hun weg door de Dark Portal vinden, waarna ze in Outland belanden. Dit is het thuisland van de Burning Legion waar voor de spelers een flinke lading nieuwe dungeons, raid instances, steden en natuurlijk quests staat te wachten.

Behalve een nieuw verhaal en een nieuw landschap zal in The Bruning Crusade ook de levelcap worden verhoogd, eindelijk, van 60 naar 70. Zodra een speler level 60 bereikt heeft zal het een stuk moeilijker worden om naar een volgend level te werken. Het zal zelfs net zo lang gaan duren om van level 60 naar level 70 te komen als van level 1 tot level 60. Zodra je weer een nieuw level bereikt krijg je natuurlijk weer nieuwe spells, gaan je statistieken omhoog en kun je in nieuwe talents investeren. Behalve deze nieuwe opties zul je ook kunnen kiezen tussen twee nieuwe rassen: de Bloodelfs voor de Horde en de Draenei voor de Allience.

World of Warcraft: The Burning Crusade is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Als je al aan dit spel denkt heb je al geen leven meer ๐Ÿ˜† , laat staan dat je het ook nog echt gaat spelen ๐Ÿ™‚ !!!

 2.   
  darksouron's avatar

  wow is oud man als je een goeie mmo rpg wil spelen moet je lotr online hebben dat is veel groter en ziet er beter uit

 3.   
  MauriceV's avatar

  veel mensen zeggen dat WoW super verslavend is en dat je dan geen leven meer hebt maar ik speel het ook en ik snap niet wat er zo verslavend aan is ๐Ÿ™„

 4.   
  patrick123's avatar

  kom nu maar weer met wat beters