Gamersnet.nl

Afscheid PlayStation 2 bezorgt student een schokkende ervaring

Soms kom je van die nieuwsberichten tegen die toch best grappig zijn, maar tegelijkertijd vraag je jezelf af hoe dom mensen kunnen doen. Hier is weer eens zo’n bericht. Een aantal knappe koppen van de University of Wyoming hadden zichzelf getrakteerd op een fonkelnieuwe PlayStation 3. De oude PS2 die ze nog in huis hadden staan was hierdoor overbodig geraakt en dus zochten ze naar een gepaste manier om afscheid te nemen van hun oude console.

Hoe? Door er eens ouderwets overheen te pissen. Leuk idee natuurlijk, ware het niet dat de console eerder al wat stuk getrapt was en tevens nog aangesloten was op het lichtnet. Het resultaat: de goede jongen deed zijn behoefte over de console en kwam meteen tot de ‘schokkende’ ervaring dat urine op een korte afstand prima werkt om heel wat Volts naar je jongeheer te geleiden.

De student viel bewusteloos neer en kwam enkele seconden later weer bij zijn positieven. Na een kort bezoekje aan het ziekenhuis kon de dokter al snel een prognose stellen: de jongen was gewoon een idioot.