Ubisoft maakt officieel bekend: Prince of Persia Classic inderdaad naar Live Arcade

Een maandje geleden verscheen dit bericht, met het gerucht dat de eerste game van onze klim en klauter prins in een nieuw jasje naar Xbox Live Arcade zou komen. Gisteren heeft Ubisoft dit inderdaad bevestigd en ons gelijk van het een en ander op de hoogte gesteld. De ontwikkelaar meldt dat de game ontwikkeld wordt door Gameloft en een gehele metamorfose zal ondergaan. Allerlei lichteffecten, mooier kleurgebruik en opgedirkte personages moeten ervoor zorgen dat alles er weer tip top uit ziet. Ook moeten nieuwe puzzels, vallen en vijanden je het moeilijk maken.

Het verhaal van Prince of Persia Classic blijft gelijk aan het origineel. De sultan van Perzië is weg van z’n troon om mee te vechten in een oorlog en de kwade vizier eigent zich z’n macht toe. Tot overmaat van ramp heeft hij ook de prinses opgesloten en haar slechts één uur de tijd gegeven om te beslissen; of met hem trouwen, of de dood. Natuurlijk laat jij als moedige prins dit niet zomaar gebeuren en het is jouw taak haar binnen het uur van haar vreselijke lot te ontdoen.

[SCREENSHOTS]

De game moet ergens in de zomer van dit jaar verschijnen.

  1.   
    Rideo Mortem's avatar

    cool, jammer datk ging xbox heb ^^

  2.   
    Ariose's avatar

    Dit ziet er wel heel erg goed uit voor een XBLA Arcade game! GameplayTrailer: 😉
    http://www.youtube.com/watch?v=R7AzYqMDabQ

  3.   
    Tom's avatar

    Mooi! Beter dan die oude spellen, met hun oude graphics.

  4.   
    Paolo's avatar

    Ty Ariose! Hij staat erbij. 😉

  5.   
    Neolite's avatar

    t ziet er goed uit voor xbox arcade game!!!!!!!!! 🙂

  6.   
    Aadb's avatar

    kom maar op met die klasiekers , en het ziet er cker erg mooi uit voor de arcade hall, beter dan het origineel zou ik zeggen word weer een leuk tijd verdrijf. laat maar komen.

  7.   
    pandatomor's avatar

    Ik hou het bij mijn eigen oude versie voor pc