Xbox360-versie Shadowrun gewoon duurder dan PC-versie

Met Shadowrun brengt Microsoft de eerste game uit die crossplatform is. Dat wil zeggen dat via de multiplayer Xbox360 en PC-gamers het tegen elkaar op kunnen nemen in een direct confrontatie.

Ondanks dat beide games hetzelfde zijn en door Microsoft zelf uitgegeven zullen worden, zal er wel een prijsverschil zijn tussen beide versies. Zo zal gewoon de standaardprijs van 50 euro voor de PC-versie en 60 euro voor de Xbox360 betaald moeten worden.

Shadowrun, dat ontwikkeld wordt door FASA Studios, is een multiplayer FPS die losjes gebaseerd is op de klassieke SNES RPG met dezelfde titel. Spelers kunnen zich aansluiten bij de megacorporation RNA Global of de verzetsgroep The Lineage. Hierbij kan je diverse rassen kiezen, zoals Mens, Elf, Trol en Dwerg, elk met hun eigen voordelen tijdens de strijd.

Toch blijft het grootste aspect van de game de mogelijkheid voor Xbox Live gold-leden om te spelen tegen leden van Microsoft’s nieuwe Games for Windows – LIVE service. Shadowrun zal voor maximaal 16 spelers tegelijk een strijdveld gaan bieden.

Shadowrun verschijnt op 1 juni dit jaar voor de Xbox360 en PC.

  1.   
    Mandamo's avatar

    Is toch altijd zo..?

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja idd de 360 spellen zijn zowiezo duurder dan de pc spellen

  3.   
    Cirdan's avatar

    ja inderdaad maar ik snap wat hun bedoelen:)

  4.   
    Neolite's avatar

    pc spellen zijn altijd al goedkoper, komt gewoon omdat het duurder is om een 360 spel te maken 8)

  5.   
    Aadb's avatar

    verbaasd mij niets en dan nog het scheelt misschien 10 euro in vergelijking tot de pc prijs. En aangezien er kwa gameplay weinig aan veranderd zal zijn in vergelijking met de pc versie is het net de keuze die je maakt welke je koopt maja Cross platform klinkt goed zal druk worden Xbox en PC gamers op 1 channels samen spelen.