Update Motorstorm verschijnt begin volgende maand

Enkele weken terug werd al bekend gemaakt dat we binnenkort een uitgebreide update van Motorstorm kunnen verwachten. De belangrijkste update is die van het ranking systeem. Als gevolg van een bug komt het regelmatig voor dat spelers op een verkeerde plaats in de ranglijst staan. Sony zal echter de gehele ranglijst moeten resetten om dit probleem de baas te worden. Ook zal de online stabiliteit sterk verbeterd worden. Verder zullen veel races gedwongen worden van start te gaan om de wachttijd in de lobby zo kort mogelijk te houden.

Aanvankelijk leek de update deze maand nog te verschijnen, maar vandaag is duidelijk geworden dat er nog iets meer tijd wordt uitgetrokken om de update af te ronden. De update staat nu gepland om op 7 juni te verschijnen en zal automatisch worden gedownload op het moment dat je je met de game online aanmeldt.

Motorstorm schotelt je een overweldigende off-road racing game voor, waarbij je met je voertuig moet zien te overleven in een omgeving van zand, modder, olie en veel actie. Vergeet de standaardregels van racen en de beperkingen van verschillende sterktes, kwalificaties en diverse classes. In MotorStorm strijden alle voertuigen gewoon tegen elkaar! Als speler kies je een vehikel uit de enorme reeks, variërend van motoren tot monster trucks en alles daar tussen in, en ga je de baan op in een ongeremde sprint naar de finish.

Lees ook onze review.

Motorstorm is inmiddels al uitgebracht voor de PlayStation 3.

  1.   
    Rock-in's avatar

    dit spel is echt moeilijk, je moet er voor zorgen dat je, je motor niet opblaast en moet tegelijk ook nog winnen 😮