Meer screens en platformen voor Tony Hawk`s Proving Grounds

Gisteren werd al onthuld dat we ook dit jaar van een nieuwe Tony Hawk-game kunnen gaan genieten met Tony Hawk’s Proving Grounds. In het magazine GamePro werd deze nieuwe skateboard-ervaring al aangekondigd door Activision en Neversoft. In een officieel persbericht van Activision is vandaag bekend gemaakt dat de game op meer platformen zal verschijnen dan we eerst dachten. Zo zal de game, naast de Xbox 360 en PlayStation 3, ook op de PlayStation 2, Wii en Nintendo DS uitgebracht worden.

Tony Hawk’s Proving Grounds zal nieuwe Nail-the-Trick modi bevatten, die we al kennen uit Tony Hawk’s Project 8, meer skater classes, een video-editor om je vetste stunts nog vetter te maken en een vernieuwde multiplayermode. Vandaag zijn er ook een viertal prille screenshots van de Xbox 360-versie opgedoken.

[SCREENSHOTS]

Tony Hawk’s Proving Grounds moet aan het einde van het jaar verschijnen voor de Xbox 360, PS3, PS2, Wii en Nintendo DS.

  1.   
    ricklolps3's avatar

    Hier word ik blij van 🙂

  2.   
    R.andom H.ero's avatar

    Na THUG2 heb ik t wel gezien met de skategames aangezien ik het binnen 2 dagen uitgespeeld heb. ALs ik zo lees is er bijna nooit veel vernieuwing in de Tony Hawk-games. 😕

  3.   
    Sp33dy's avatar

    Waar is de psp versie?

  4.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Jongens! het Tony Hawk genre heeft zijn beste tijd gehad 😳 Skate word het en blijft het 🙄 Tenzij Tony Hawk weer nieuwe leven erin weet te blazen en het je echt het gevoel geeft dat je aan het skateboarden bent zoals in Skate en niet zo button bashing als in Tony Hawk 8)

  5.   
    TotalPicnic's avatar

    doe mij Skate maar <_<, volens mi kan je bij skate niet ineens 5 meter de lugt in ^^

  6.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    AL WEER EEN TONY GAME 😕
    DIT IS DE MILJOENSTE KEER 😥

  7.   
    arie de beuker's avatar

    Ik ben altijd een groot fan van Tony Hawk games geweest, maar na american wasteland was echt het leuke eraf. Dit deel moet gewoon voldoende vernieuwing hebben, anders denk ik dat ik dit deeltje aan me voorbij laat gaan 😥