Sony Gamer’s Day vandaag van start in Santa Monica

Het is lente, het is mei, het is Californië. De ontwikkelaars en uitgevers hebben budgetoverschotten omdat de E3 nu is weggevallen, en men moet toch wat. Square-Enix houdt haar eigen feestje, Microsoft had de X06/X07 al, Ubisoft organiseert de week na hemelvaart een evenement in Parijs, Nintendo doet het met Nintendo World en Sony heeft de Sony Gamer’s Day. Dat evenement wordt van 14 tot en met 16 mei gehouden in Santa Monica, Los Angeles en zal waarschijnlijk weer een heleboel nieuwe titels en onthullingen kennen.

Ratchet and Clank: Tools of Destruction, Uncharted Drake’s Fortune, Lair, Eye of Judgment, Warhawk, God of War: Chains of Olympus en Heavenly Sword zijn in ieder geval al bevestigd en daar moeten er nog een heleboel bijkomen. Of ze alleen getoond worden of ook speelbaar zullen zijn weten we nog niet. Op dit moment is het zeven uur ’s ochtends in LA en is de show nog niet begonnen. Hopelijk kunnen we vanavond al naar buiten komen met wat nieuwe informatie. Screenshots en trailers mogen pas aan het eind van de week vrijgegeven worden, dus een drukke hemelvaart is gegarandeerd.

Blijf dus vooral GamersNET in de gaten houden vandaag en de komende dagen.

  1.   
    Kilerden's avatar

    Ik kan helaas maar t/m donderdag ochtend om 3.00 kijken, want dan ga ik naar Londen!!! en ik ben op zaterdag avond om 12 uur ofzo weer thuis 🙂
    ————————————————
    Maar dan is het toch al afgelopen, ^^

  2.   
    Mrn.'s avatar

    ??

  3.   
    Mextor's avatar

    marintje schreef, "??"

    Nuttige bijdrage weer.

    Ik kijk vooral uit naar de nieuwe God Of War. De voorganger was zo’n brute game dat ik deze niet ga missen. 😛