Konami: ‘Pro Evolution Soccer 7 drie keer beter op de PlayStation 3’

Terwijl Pro Evolution Soccer 6 alweer meer dan een halfjaar geleden op de Xbox 360 is verschenen, moeten we nog steeds wachten op ook maar een releasedate van de PlayStation 3-versie. Die schijnt er niet meer te komen, waardoor we onze hoop maar richten op Pro Evolution Soccer 7. Ondertussen wordt er hierover bij Konami al wel weer heel stoer gesproken, men durft namelijk te stellen dat de PS3-versie maarliefst drie keer zo goed, mooi, snel, realistisch etcetera zal zijn dan de Xbox 360-versie.

Dit heeft een medewerker van Konami op een Koreaans forum geplaatst, waarna het hier vertaald is. Door het gebruik van Blu-Ray discs zal de game maarliefst 18GB groot kunnen zijn, tegenover de 7GB die de Xbox 360-versie is. Dit resulteert in veel scherpere graphics en een veel intensievere realism engine. De animaties zouden bijvoorbeeld al 10GB in beslag nemen. Ook draait de game op 1080p en dan met maarliefst 60 frames per seconde. Daarnaast zal er een groot kwaliteitsverschil zijn tussen de gameplay van de Xbox 360 en PlayStation 3-game. Als laatste weet de beste man nog te bevestigen dat de PlayStation 3-versie online zal gaan.

Uiteraard moet dit allemaal met een korreltje zout genomen worden. Misschien is het wel de ik-boor-mijn-vorige-topgame-de-grond-in-en-zeg-dat-mijn-aankomende-game-veel-beter-is-strategie, die we ook al van Halo 3 kennen. Daarnaast lijkt de man wel meer onzin uit te kramen, op zijn blog houdt hij namelijk een heel verhaal over Final Fantasy VII op de PlayStation 3. Maarja, hij zou maar een keer gelijk hebben…

Pro Evolution Soccer 7 moet eind 2007 gaan verschijnen voor de PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, PSP en misschien ook Nintendo Wii.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Sport games zijn saai ๐Ÿ˜ณ

 2.   
  Uchiha linkz's avatar

  nee man die zijn juist leuk ๐Ÿ˜€

 3.   
  N360Gamer's avatar

  Drie keer beter, ja right ๐Ÿ™„

 4.   
  ricklolps3's avatar

  lkkr ps3 hahaha joepie ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜€ 8)

 5.   
  XGT_Spider's avatar

  N360Gamer schreef, "Drie keer beter, ja right ๐Ÿ™„ "

  Kan je er ni tegen dat de ps3 tog beter is ๐Ÿ˜€

 6.   
  Cirdan's avatar

  Tja,,zijn naam zegt het al hea:P

 7.   
  Mrn.'s avatar

  N360Gamer schreef, "Drie keer beter, ja right ๐Ÿ™„ "

  Whaa de Playstation drie is niet drie keer beter maar honderd keer ๐Ÿ˜› .

 8.   
  Ruudjee's avatar

  Stelletje fanboys hier, Jezus.. Kan mij het verrekken als het iets mooier is of wat dan ook.. als ’t maar gewoon lekker speelt

 9.   
  Nielskuhhveki's avatar

  mij gaat er juist wel om of het er mooi uitziet, dat speelt veel leuker 8)

 10.   
  Uchiha linkz's avatar

  kzouw zeggen eerst een leuk gameplay,dan mogen de gfx op zen hoogste. ๐Ÿ˜€

 11.   
  Xbox063's avatar

  heb geen ps3. hoef ik ook nie en hij kan dan wel beter zijn dat geeft mij echt geen reden om dan een ps3 aan te schaffen. Zoveel mooier zal hij niet zijn. En zulk soort games hoeven bij mij niet echt om de kwaliteit te gaan maar op de gameplay en die heft de xbox360 wel. En bij ps3 heb je dan wel goede tv nodig anders heb het nog gee zin..