Kijk die lak eens glimmen op nieuwe screenshots PGR 4

Er zijn vandaag nieuwe screenshots verschenen van Blizzard’s Project Gotham Racing 4. De glimmende lak en de neerkletterende regen vormen een aardig contrast op deze gruwelijk mooie screenshots, maar het doet ons wel een beetje denken aan de natte tijd waarin we nu leven. Honderd millimeter binnen tien dagen! Brr… Gelukkig komt na regen altijd zonneschijn en hebben we ook nog een paar mooie screens voor jullie in petto. Vroemmm!

De Project Gotham Racing-games zijn natuurlijk een van de systemsellers van de Xbox-platformen, en met hun inventieve kudos-systeem, geweldige graphics, goede physics en natuurlijk een heel arsenaal aan auto’s is dat eigenlijk ook wel logisch. Project Gotham Racing 4 zal exclusief voor de Xbox 360 verschijnen, maar anders hadden we ook niet verwacht. De game komt waarschijnlijk niet eerder uit dan eind 2007, aangezien Bizarre Creations minimaal twee jaar werkt aan een nieuwe PGR-titel.

[SCREENSHOTS]

Project Gotham Racing 4 moet eind 2007 verschijnen, exclusief voor de Xbox 360.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Doe mij maar een trailer, want op die screens zie je niet zo veel alleen een paar auto 🙁

  2.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Nattigheid! 😛

  3.   
    Mrn.'s avatar

    Ja inderdaad doe mij ook maar een trailer, en dat regen is niet echt zo speciaal!

  4.   
    Wouter's avatar

    Nice!

  5.   
    Ruudjee's avatar

    Ohh om nat van te worden 😆

  6.   
    Aadb's avatar

    Na PGR 3 nu wel een beetje gezien te hebben werd het wel wee eens tijd voor vernieuwing, ook al blijft het spelen van zo een arcade race game erg leuk, cker online met 8 mensen lekker rondjes scheuren op de nurburgring. Maar of dit spel kan toppen aan Forza motorsport 2 die binnenkort uitkomt lijkt me sterk, maja laat die racegames maar komen.

  7.   
    Neolite's avatar

    doe mij maar forza 😉

  8.   
    delta62's avatar

    Ziet er prachtig uit.