Nieuwe scan van Super Smash Bros. Brawl duikt op

Super Smash Bros. Brawl moet echt dé Nintendo Wii titel van 2007 worden, voor Japan in ieder geval. Het is namelijk nog lang niet zeker of wij de game ook nog dit jaar zullen kunnen spelen, maar we hopen het natuurlijk van harte. Vandaag hebben we een nieuwe scan uit het Japanse Koro Koro Comics magazine. Hierin staan een heleboel speelbare karakters afgebeeld, al wordt er helaas geen nieuwe onthuld. Wel is Samus te zien in haar Zero Suit. Of er dan ook twee verschillende Samussen (eentje normaal, eentje in het Zero Suit) in de game zullen zitten is niet bekend, maar hopelijk wordt spoedig de gehele characterslijst bekendgemaakt.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.
Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken.
Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een hele toffe online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.


Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Super Smash Bros. Brawl moet ergens in 2007 verschijnen.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Super Smash Brothers speelde ik altijd met zoon Emulator op de PC 😆 Ik denk dat dit volgende deel ongeveer het zelfde zal zijn, maar het blijft een leuke game 🙂

  2.   
    N360Gamer's avatar

    ik zie niet veel nieuws 🙄

  3.   
    Mrn.'s avatar

    Ik denk dat de graphics mooier zouden zijn 🙄 .

  4.   
    Remmie!'s avatar

    dit voegt niet egt veel toe aan de screens en trailers maarja blijft leuk 😆 ckker een vette titel die ik wil ^^

  5.   
    Tha Duck's avatar

    Ik heb er zin an! 🙂

  6.   
    KSnK's avatar

    Ik ook! Maar het was toch al bekend dat Samus in Zero Suit én in dr gewone pak komt?

  7.   
    N360Gamer's avatar

    Sagon schreef, "Ik ook! Maar het was toch al bekend dat Samus in Zero Suit én in dr gewone pak komt?"

    Ja,, net als Wario, Solid Snake, Metaknight, Pit en misschien Sonic 😀

  8.   
    KSnK's avatar

    Ja, die staan ook in dat bericht maar er staat over Samus:

    Of er dan ook twee verschillende Samussen (eentje normaal, eentje in het Zero Suit) in de game zullen zitten is niet bekend

    Ik dacht dat het al bekend was dat zij allebei in de game zitten.