SOCOM is weer terug op je PSP met Tactical Strike

Terwijl SOCOM: U.S. Navy SEALs: Fireteam Bravo 2 hier nog maar net in de winkels ligt, heeft Sony Computer Entertainment America alweer een nieuwe SOCOM-knaller voor de PSP onthuld; SOCOM: Tactical Strike. In een preview van IGN is deze namelijk uit de doeken gedaan.

SOCOM: Tactical Strike zal de nadruk meer op het strategie-aspect van moderne oorlogsvoering leggen, al moet je dan niet meteen aan een real-time strategygame denken. Tactical Strike pakt het namelijk aan zoals bijvoorbeeld Ghost Recon: Advanced Warfighter, Brothers in Arms en de nieuwere Rainbow Six-delen. Je zult je manschappen opdrachten kunnen geven om bijvoorbeeld ergens naar toe op te rukken, aan te vallen via de flanken of je dekking te geven.
In Tactical Strike bestaat je leger uit vier soldaten, gesplitst in twee fireteams. Je kunt kiezen of je slechts één G.I. Joe onder je hoede wilt hebben of je switcht tussen alle vier de dienstplichtigen om deze direct te kunnen besturen. Verder is de onlinemodus natuurlijk weer nadrukkelijk aanwezig, en met de infrastructure-optie kun je weer naar hartelust over het internet knallen.

[SCREENSHOTS]

SOCOM: Tactical Strike verschijnt in oktober in de States, exclusief voor de PSP. Wanneer hij hier in de winkels ligt is nog onzeker.

Meer SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike

  1.   
    Mrn.'s avatar

    De Playstation Portable heeft echt f*cking goeie graphics voor een handheld 😮 .

  2.   
    R.andom H.ero's avatar

    Eindelijk hoor je weer s wat over SOCOM, hiervoor zou ik wel s n PSP in huis willen halen.

  3.   
    Sp33dy's avatar

    Hopelijk heeft het de zelfde besturing als call of duty road to victory die werkte namelijk echt goed voor de psp.