Alternatieve game Hot Pixel laat zich zien op tien nieuwe screenshots

Tegenwoordig wordt je helemaal dood gegooid met RPG’s, shooters en adventures. Ondanks dat er toch wordt geprobeerd om deze games allemaal uniek over te laten komen lukt dit vaak voor geen meter en heb je het idee dat als je er één hebt gezien je alle games hebt gezien. Hot Pixel is zo’n game die gewoon lekker een eigen identiteit heeft en daardoor boven de rest uitsteekt. Vandaag hebben we een tiental screenshots van deze toch wat alternatieve titel.

Hot Pixel is een op de ‘straat’ gebaseerde game die bestaat uit ruim 200 minigames. In Hot Pixel kruip je in de huid van skateboarder Djon die op zijn reis de meest bizarre dingen meemaakt. In de wereld van Hot Pixel zal je hoofddoel bestaan uit het behalen van de minigames. Deze minigames zijn allemaal uniek en lopen uiteen van het spuiten van graffiti tot het berijden van een BMX. Hot Pixel is een alternatieve titel die weer eens wat anders is dan die standaard huis-tuin-en-keuken-games.

[SCREENSHOTS]

Hot Pixel zal ergens dit jaar exclusief voor de PSP gaan verschijnen.

Meer Hot Pixel

 1.   
  Finsj's avatar

  Eindelijk weer eens wat anders, ziet er relaxt uit 😀

 2.   
  Mrn.'s avatar

  Lijkt me best wel grappig als je op vakantie gaat, je zit bijvoorbeeld in de auto of in de vliegtuig en dan speel je dit. Best wel relaxt ja!

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  Eindelijk weer een paar gamedesigners die de waarde van pixels nog weten te waarderen 🙂