Downloadbare content Crackdown op Xbox Live, eerste problemen duiken al op

De over-the-top actiegame Crackdown is onlangs van nieuwe downloadbare content voorzien. Er is zowel een gratis ‘Free-for-all Pack’ als een premium ‘Getting Busy Bonus Pack’ te downloaden via Xbox Live. De gratis download bevat diverse verbeteringen, maar wellicht interessanter is de nieuwe optie ‘Keys to the City’. Dit is een soort ultieme cheat-modus, waarin je vrijwel alles in een level kunt tweaken, zoals ammo, spawn locaties en meer kracht. Tegen een vergoeding van 800 Microsoft Points haal je de Getting Busy pack in huis, waarmee je direct voorzien wordt van vele extra’s. Er zijn diverse nieuwe gameplay modi, nieuwe voertuigen en nieuwe equipment.

Vandaag is bekend gemaakt dat de downloadbare content niet geheel vlekkeloos functioneert. Zo zouden diverse gamers problemen kennen met oude save games zodra ze een co-op wedstrijd hebben opgestart. Het probleem is bij de ontwikkelaar bekend en er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Er is inmiddels al wel een tijdelijke oplossing bekend gemaakt op het officiële Crackdown-forum. Een nieuwe update die het probleem zal verhelpen kunnen we op zeer korte termijn verwachten.

Crackdown vertoont enige gelijkenissen met het overbekende Grand Theft Auto, de grote vrije spelwereld, de vele mogelijke missies en het feit dat je zelf mag kiezen wat je gaat doen. Toch is Crackdown geen simpele kloon, want het schotelt je een hoofdpersoon voor die over extreme krachten beschikt en verder wordt dit alles geheel voorzien van over-the-top actie en heftige stunts. Deze samensmelting moet voor een unieke game zorgen, waarin jij moet zien af te rekenen met misdadigers, gangs en beruchte kingpins.

Voor een compleet overzicht van de downloadbare content kan je terecht bij Major Nelson.

Crackdown is begin dit jaar al uitgebracht voor de Xbox 360.

 1.   
  Bumshakalakabum's avatar

  Hmm raar want ik heb dus geen problemen gehad 😀 Always lucky he 😛

 2.   
  Kilerden's avatar

  bof jij weer

 3.   
  ChielB's avatar

  Bumshakalakabum schreef, "Hmm raar want ik heb dus geen problemen gehad 😀 Always lucky he 😛 "

  Het gebeurt ook zeker niet bij alle gamers, het kán voorkomen. Lucky you. 8)