Nieuwe trailer toont meer gameplay beelden van de Halo 3 bèta

We worden vandaag riant voorzien van vette trailers, want nadat we vanmorgen al de snelle multiplayer van Crysis konden bekijken, is het nu tijd voor een nieuwe gameplay trailer van de Halo 3 bèta. Snel kijken dus!

Halo 3 gaat logischerwijs verder waar het verhaal van deel twee ophield. Master Chief komt terug van zijn reis, terwijl er nog altijd een gigantische oorlog woedt tussen het menselijke ras, de Covenant en de Flood. De beroemde stem van Cortana spreekt in trailers over ‘het einde van de aarde’ als de oorlog een dramatisch eind tegemoet loopt.

Over de wapens is ook al het een en ander losgelaten. De Brutes zullen voorzien zijn van Spike Grenades en Spike Rifles. Over de Spike Rifles is nog niets bekend maar de Spike Grenades beloven veel onheil, wat voor velen als muziek in de oren klinkt. Wanneer deze granaten ontploffen zullen er diverse scherpe projectielen rondvliegen. Natuurlijk klinkt dit als een doodnormale granaat, maar ze zo speciaal maakt is dat ze aan muren kunnen kleven. Nog een nieuw wapen is de nieuwe Spartan Laser. Dit wapen zal zeer moeilijk te beheersen zijn, maar bij een voltreffer kan dit speeltje een voertuig in één keer uitschakelen.

Bungie heeft voor Halo 2 een voertuig ontworpen genaamd de Mongoose. Dit is niet meer dan een twee-persoons voertuig waarmee je snel door de levels kunt razen. Het heeft dan ook geen wapens, maar dat wil niet zeggen dat het verder geen zin heeft om te gebruiken. Misschien betekent dit zelfs dat de levels in Halo 3 nóg groter zijn. Nog een nieuwe feature die in de game zal zitten versterkt deze gedachten sterk. Deze feature is namelijk een kanon waarmee spelers zich over de hele map kunnen lanceren. Terwijl de spelers door de lucht vliegen kunnen ze gewoon op vijanden blijven schieten, maar natuurlijk ook de vijanden op hun.

Wanneer de speler de X-knop gebruikt zal de volledige manier waarop Halo gespeeld wordt veranderen. Deze verandering wordt ‘Mum’ genoemd door Bungie. Net als in de voorgaande delen kun je in Halo 3 twee wapens tegelijk vasthouden. Het herladen van deze wapens gaat door middel van de bumpers. Met de linkerbumper (LB) herlaad je het wapen in je linkerhand en met de rechterbumper (RB) herlaad je het wapen in je rechterhand.

De multiplayer van Halo 3 zal natuurlijk een lading nieuwe maps bevatten. Voorbeelden hiervan zijn Valhalla, Snowbound en High Ground die men kan vergelijken met de maps Blood Gulch, Zanzibar en Frostbite. Over het aantal spelers is helaas nog niets bekend, maar we weten wel dat in Halo: Combat Evolved en Halo 2 slechts 16 mensen in een map konden spelen via Xbox Live en System Link. Het is te hopen dat Bungie het aantal voor Halo 3 toch minstens zal verdubbelen. Nieuw in de multiplayer zal de ‘Mancannon’ zijn; het hulpmiddel om je snel te transporteren. Duidelijk te zien in diverse trailers is de originele lichtval met HDR-effecten en prachtige schaduwen en reflecteringen. Daarbij kan de omgeving volgens de makers aanzienlijk groter worden weer gegeven, waardoor je verder in de verte kan kijken. Duidelijk is dat deze eerste Halo titel op de Xbox 360 een ongelooflijke visuele ervaring zal gaan worden.

Halo 3 zal in de herfst uitgebracht worden voor de Xbox 360.

  1.   
    NLgabberNL's avatar

    ziet er wel mooi uit 8)

  2.   
    WoKingNL's avatar

    ik vindt het echt heel mooi de licht effecten, eigelijk gewoon alles en toen de trailer begon en ik zag de eerste beelden voelde ik sfeer al 🙂

  3.   
    Kilerden's avatar

    goed gespeeld

  4.   
    Firef0x's avatar

    tot nu toe valt halo mij zwaar tegen. misschien moet ik wel wachten op de singleplayer gameplay. want dit heb ik zelf al veel gespeeld in halo 1 met iets minder effecten en een aantal minder wapens. waar blijven de physics in halo?

  5.   
    Idsipits's avatar

    altijd zijn die vette spellen zoals halo 2 of 3 niet op de pc als je dat spel wil hebben moet je eigenlijk dus een xbox 360 hebben 👿 🙁

  6.   
    viceroy's avatar

    Et doet me denken aan UT2004

  7.   
    Daodan's avatar

      Kilerden_HELL schreef, "goed gespeeld"

      Erg, ja. 🙂

      viceroy schreef, "Et doet me denken aan UT2004"

      ‘Killing Spree’ is niet het enige dat UT2004 karakteriseert. 🙄

    Dit ziet er echt ontzettend leuk uit, die MP wordt onwijs lol.

  8.   
    Deadstriker's avatar

    Mooie grapichs 😀

  9.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Jaa heel gruwlijk dit vooral omdat ik een beta key heb! 8) en dan om na tegaan dat dit pas de beta is 😮

  10.   
    Rock-in's avatar

    Ligt GameTrailers weer plat, want ik zie geen filmpje 😕

  11.   
    civrot92's avatar

    Rock-in schreef, "Ligt GameTrailers weer plat, want ik zie geen filmpje 😕 "

    Hier is de link naar de site:
    http://www.gametrailers.com/player.php?id=19372&type=wmv

  12.   
    darksouron's avatar

    vet spel maar ja heb geen Xbox360 👿 … maar wel een Xbox met HALO 2 8)

  13.   
    Wouter's avatar

    Geen Xbox 360? Wat dan wel? Oude vertrouwde pc’tje? 😉

  14.   
    mastertje's avatar

    het is wel een goeie gamer:P.

    en lijkt me ook zo’n vette game ik ga deze echt kopen

  15.   
    Neolite's avatar

    volgens bungie komt er een limiet van 16 spelers, dus geen 32 spelers.
    kan t ook wel begrijpen. anders gaat de halo stijl deraan 😉