Demo van Forza Motorsport 2 scheurt naar Xbox Live

Forza Motorsport 2 wordt een Gran Turismo-beater en een systemseller en dat zullen we weten ook. Microsoft en Bizarre overwelmen ons op dit moment met screenshots en trailers van de game, maar het echten was natuurlijk nog steeds op de beloofde demo. Vandaag is deze demo dan eindelijk op Xbox Live Marketplace geplaatst. Met maar liefst 24 wagens kun je de baan op, dus downloaden maar!

Forza Motorsport 2 gaat verder waar het eerste deel ophield en gaat de strijd met Gran Turismo (HD) nu echt aan. Het realisme wordt nog dieper uitgewerkt en in combinatie met fotorealistische graphics, zeer geavanceerde physics en een uitgebreid schadesysteem worden alle eigenschappen van de Xbox 360 volop gebruikt. Onderdelen zullen slijten en een kapotte spoiler zal ook echt voor minder grip zorgen. Ook de afstelling van je bak is van cruciaal belang, alle statistieken worden namelijk real-time doorberekend naar je prestaties op het asfalt. Ook met al deze geheugenslurpende features draait de game met allerlei toeters en bellen, wat dacht je van 60 frames per seconde, motion-blur bij hoge snelheiden, high-dynamic-range lichteffecten en uiteraard viermaal anti-aliasing zodat als er nog karteltjes te zien zouden zijn op je HDTV, deze nu allemaal weggepoetsts zijn.

Daarnaast zit de game bomvol met auto’s, circuits en onderdelen. Meer dan 300 snelle bakken zitten er in de game, varierend van Ferrari’s, Porsche’s en Lamborghini’s tot bakken van Nissan, Volkswagen, Opel of General Motors. Daarnaast bevat de game 45 circuits, compleet met de bekenden der Aarde. Wat dacht je bijvoorbeeld van de NΓΌrburgring Nordschleife, Road America Race Track, Silverstone Circuit, Tsukuba Circuit, Mazda Raceway Laguna Seca en de Sebring International Raceway. Daarnaast zitten er fictieve banen in de game, waarbij je bijvoorbeeld moet denken aan de overbevolkte straten van Rio Janeiro. Naast een uitgebreidere singleplayermode biedt Forza Motorsport 2 uiteraard ook een online-onderdeel via Xbox Live, waar het strijdgewoel pas echt losbarst. Met maximaal acht man kun je scheuren met alle dingen die je je maar wenst, namelijk de veelzijdigheid van de carrieremodus.

Forza Motorsport 2 zal vanaf 8 juni in de winkels liggen voor de Xbox 360.

 1.   
  Eggie124's avatar

  kan je um ook al downloaden met een silver account? men gold is namelijk gister verlopen πŸ™

 2.   
  ChielB's avatar

  ”Eggie124″ schreef, "kan je um ook al downloaden met een silver account? men gold is namelijk gister verlopen πŸ™ "

  Helaas, het is voorlopig alleen voor leden met een gold account.

 3.   
  Bumshakalakabum's avatar

  Yeees! Toch nog denk ik op tijd mijn Gold Acount gehaalt πŸ˜› downloaden maar πŸ˜€

 4.   
  BobbyB's avatar

  zo heb hem ff in 10 min gedownloaded en al vast alle wagens uitgetest.

  ziet er zeer mooi uit nu maar w8en op game

 5.   
  Kilerden's avatar

  ChielB schreef, "

  ”Eggie124″ schreef, "kan je um ook al downloaden met een silver account? men gold is namelijk gister verlopen πŸ™ "

  Helaas, het is voorlopig alleen voor leden met een gold account."

  KAN OOK MET SILVER DOWNLOADEN!!!

  ik heb hem gedownload en is vet!!!

 6.   
  Ruudjee's avatar

  Kan ik eve bevestiging krijgen van een betrouwbaar iemand? Anders zit ik dalijk met heel m’n zooitje voor niks beneden πŸ˜›

 7.   
  Wouter's avatar

  WoooW! Ik heb m! Hij is zo vet! Ik had iets meer van de graphics verwacht alleen voor de rest… De gameplay, auto’s, circuit (in de demo dan, in het echte spel; circuits πŸ˜‰ ) Het is echt een aanrader!

 8.   
  Ariose's avatar

  Is ook voor Silver te downloaden op dit moment, Ik heb het ook net gedownload en ik heb geen gold. πŸ˜‰