Cross-platform multiplayer Shadowrun krijgt releasedatum

Microsoft heeft vandaag bekend gemaakt dat de game Shadowrun, de eerste Xbox 360 en PC shooter die beschikt over een cross-platform multiplayer modus, op 1 juni in Europa zal verschijnen.

Shadowrun, dat ontwikkeld wordt door FASA Studios, is een multiplayer FPS die losjes gebaseerd is op de klassieke SNES RPG met dezelfde titel. Spelers kunnen zich aansluiten bij de megacorporation RNA Global of de verzetsgroep The Lineage. Hierbij kan je diverse rassen kiezen, zoals Mens, Elf, Trol en Dwerg, elk met hun eigen voordelen tijdens de strijd.

Toch blijft het grootste aspect van de game de mogelijkheid voor Xbox Live gold-leden om te spelen tegen leden van Microsoft’s nieuwe Games for Windows – LIVE service. Shadowrun zal voor maximaal 16 spelers tegelijk een strijdveld gaan bieden.

  1.   
    Kilerden's avatar

    vette game

  2.   
    Rock-in's avatar

    Wat is “cross-platform” eigenlijk ?

  3.   
    Wesley's avatar

    Rock-in schreef, "Wat is “cross-platform” eigenlijk ? "

    Volgens mij dat iemand op bijv. een PS3 tegen iemand op een Xbox 360 kan spelen enz.

  4.   
    ChielB's avatar

    Rock-in schreef, "Wat is “cross-platform” eigenlijk ? "

    “Toch blijft het grootste aspect van de game de mogelijkheid voor Xbox Live gold-leden om te spelen tegen leden van Microsoft’s nieuwe Games for Windows – LIVE service.” Dus PC-gamers (Windows Vista) tegen Xbox 360-gamers.

  5.   
    Rock-in's avatar

    k thkz niet goed gelezen 😳