Hellgate: London multiplayer maakt ruimte voor Elite-gamer

Namco Bandai heeft vandaag enkele details van de online multiplayer van Hellgate: London bekend gemaakt. In principe is de online modus gratis, maar tegen een vergoeding van 9,95 dollar per maand kan je een Elite-gamer worden. Hiermee krijg je diverse exclusieve voordelen, zoals een uitgebreidere inventory, meer characters, extra gamemodi en de mogelijkheid om gildes op te richten.

Ontwikkelaar Flagship Studios heeft daarnaast onthuld dat er na de release tot twee keer per maand downloadbare content uitgebracht zal worden.

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen. Er zullen drie klasses in de game zitten, te weten Hunter, Cabalist en Templar die je de vrijheid en flexibiliteit bieden om het op te nemen tegen de demonische hordes.

Hellgate: London zal in het derde kwartaal van dit jaar verschijnen voor de PC.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    lijkt me leuk die MP van HG:london alleen zo versgrikkelijk triest van die payment maar als t egt mmorpg stijl krijg logisch

  2.   
    ChielB's avatar

    Het zal ook een uitgebreide MMORPG worden, dus in die zin logisch dat je dan een vergoeding betaalt voor een aantal extra’s. In die zin vind ik het juist wel een goed iets dat je ook de keus hebt om gratis te spelen, maar dan zonder de diverse exlusieve dingen.

  3.   
    Neolite's avatar

    die exclusive dingen die hoef ik niet als ik er voor moet dokke 🙁