Manipuleer de tijd op nieuwe screens TimeShift

Vorige maand was er na lange tijd weer eens wat nieuws te melden over de shooter TimeShift. De game, die oorspronkelijk al een jaar geleden uitgebracht zou worden, heeft dankzij al het uitstel een flinke opknapbeurt gekregen. Het lijkt er op dat ontwikkelaar Sabre Interactive er goed aan heeft gedaan om alle tijd te nemen die nodig was om een volwaardige game neer te zetten. Geen dertien-in-een-dozijn actie, maar echt next-gen geweld, waarbij het verhaal en de levels nog eens behoorlijk verbeterd zijn en ook de graphics zijn naar een hoger niveau getild. Vandaag zijn er weer enkele nieuwe screenshots uitgebracht.

Het is niet de toekomst, maar het verleden dat zal veranderen in TimeShift. De wereld zoals we die kennen zal uit de geschiedenis gewist worden, alsof het nooit heeft bestaan. Zelfs ons eigen geheugen zal verdwijnen. Onze voorouders zullen nooit geboren worden en ons bestaan zal niets meer zijn dan een vage droom in een andere dimensie. Dit scenario lijkt onoverkomelijk te zijn. Toch is er hoop voor ons, voor onze kinderen en voor onze toekomst: die hoop ben jij! Het bestaan van de mensheid rust in jouw handen.

Het is het jaar 2025, jij bent de beroemde en pas gepensioneerde kolonel Michael Swift. Je hebt onlangs je dochtertje verloren bij een tragisch busongeluk. Depressief en wanhopig als je bent om aan de ellende te ontsnappen, ga je in op een aanbod van de regering. Jouw taak is het testen van twee high-tech uitvindingen, een Quantum Suit waarmee je de tijd kunt controleren en een tijdmachine genaamd Chronomicon. Voor een kort experiment word je naar het jaar 1900 gestuurd. Als je weer terug bent in 2025 blijkt dat de wereld ongekend veranderd is en dankzij jouw kennis over het werkelijke tijdsverloop, ben je ineens staatsvijand nummer één. Aan jou de taak om alles weer recht te zetten en uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor al deze ellende. Verder zal TimeShift ook beschikken over een online multiplayer, waarin je met zestien andere gamers kunt strijden.

[SCREENSHOTS]

TimeShift staat gepland voor eind 2007 en zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en mogelijk ook de PS3.

  1.   
    MauriceV's avatar

    Duister sfeertje 😆

  2.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Dit was toch de game die dood was verklaart en opnieuw leven is ingeblaast? 😆

  3.   
    Bub’z's avatar

    de regen ziet er goed uit. daar heb je een beest van een processor voor nodig. en geheugen.
    maar ze kunnen het nog wel wat verder oppoetsen vind ik 🙂

  4.   
    Remmie!'s avatar

    vette game lijkt me dit 8) alleen manipulatie van de tijd valt in de screens niet egt te beleven 😳 😕

  5.   
    Neolite's avatar

    wel mooi spel eigenlijk 8) de trailer was ook niet verkeert 🙂
    en ik hoop dat ze snel datum bekent makuh 😡

  6.   
    Ranzaap's avatar

    Ik heb de oude (demo) versie gedaan van timeshift. Naaah dat zag er echt niet uit! Ik was blij dat het eenmaal dood was 😛 Maar met deze verbeteringen kan het toch nog een aardige game worden!

  7.   
    NLgabberNL's avatar

    Hij Was Dood.. But He’s Pimped 8)