Regen en zonneschijn op prachtige screens van Project Gotham Racing 4

Er zijn vandaag nieuwe screenshots verschenen van Blizzard’s Project Gotham Racing 4. De glimmende lak en de neerkletterende regen vormen een aardig contrast op deze gruwelijk mooie screenshots, maar het doet ons wel een beetje denken aan de aankomende natte week die voor de deur staat. Dertig millimeter! Brr… Gelukkig komt na regen altijd zonneschijn en hebben we ook nog een paar mooie screens voor jullie in petto. Vroemmm!

[SCREENSHOTS]

De Project Gotham Racing-games zijn natuurlijk een van de systemsellers van de Xbox-platformen, en met hun inventieve kudos-systeem, geweldige graphics, goede physics en natuurlijk een heel arsenaal aan auto’s is dat eigenlijk ook wel logisch. Project Gotham Racing 4 zal exclusief voor de Xbox 360 verschijnen, maar anders hadden we ook niet verwacht. De game komt waarschijnlijk niet eerder uit dan eind 2007, aangezien Bizarre Creations minimaal twee jaar werkt aan een nieuwe PGR-titel.


Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

  1.   
    meatball's avatar

    ziet erg goed, nu nog opde pc:P:D

  2.   
    Remmie!'s avatar

    dat kan je vergete 😆

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Oeh, tegen de tijd dat die er is hebben we wel een HDTV 😀

  4.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Ruudjee schreef, "Oeh, tegen de tijd dat die er is hebben we wel een HDTV :D"

    Die heb ik all een 😉 Of wat bedoel je een HD ready TV of een HD Full TV? 😛

  5.   
    Tom's avatar

    HD Ready TV’s zuigen big time. Als je echt HD wilt, moet je een mooie Full HDTV met HDMI en HD AV nemen. Eentje die 1080i mooi weergeeft, da’s een goeie HDTV.
    Ontopic: Mooie screens, vooral nummer 2!