Electronic Arts brengt het schoolplein naar je console in EA Playground

De creativiteits-afdeling bij Electronic Arts is na een aantal jaar weer met een nieuw idee op de proppen gekomen, men heeft namelijk EA Playground aangekondigd. Deze voorlopige titel van EA’s nieuwste project moet het schoolplein van de basisschool bij jou in de buurt naar je console of je handheld brengen. De game zal tegen het einde van het jaar verschijnen voor de Nintendo Wii en Nintendo DS.

Met EA Playground wil Electronic Arts het gevoel weer kind te zijn terugbrengen bij de gamer. Het spel situeert zich namelijk op een schoolplein en alle dingen die daar gebeuren. In EA Playground zullen kleine minigames namelijk centraal staan. Denk dan aan knikkeren, trefbal, racen met bestuurbare wagentjes, insecten platstampen, enzovoorts. Daarnaast zal je virtuele kleuter ook zijn eigen stickerverzameling bij kunnen houden en kunnen ruilen met medekoters.
De speciale mogelijkheden van de Nintendo Wii en Nintendo DS zullen volop gebruikt worden, zo zal je bijvoorbeeld met de Wiimote een knikker kunnen rollen of een bal kunnen gooien, en zal in de Nintendo DS-versie de stylus volop gebruikt worden en ook de microfoon krijgt een functie in de game. Daarnaast kunnen spelers hun eigen spelletjes ontwikkelen en de mogelijkheden zijn volgens de ontwikkelaars hierbij nagenoeg onbeperkt. Tenslotte wordt er nog een multiplayermode in gestopt en een kaskraker voor de jongere doelgroep lijkt geboren.

[SCREENSHOTS]

EA Playground moet eind 2007 in de Amerikaanse winkels verschijnen voor de Nintendo Wii en Nintendo DS. Wanneer de game in Europa uitkomt, is nog onbekend.

  1.   
    Rhemme's avatar

    Ik kan nu al niet wachten…

  2.   
    Mrn.'s avatar

    Lijk me wel een mooie game voor de Playstation portable maar voor een console?

  3.   
    joramovic's avatar

    ik denk dat dit wel wat kan worden
    mn ds heeft lang stilgelegen, maar dit wil ik misschien wel spelen.

  4.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Komop hoe oud zijn jullie? ๐Ÿ˜›

  5.   
    Uchiha linkz's avatar

    nooit oud genoeg ๐Ÿ˜€ ziet er wel leuk uit hoor

  6.   
    PielePalle's avatar

    Knikkeren! Vet man, ik heb een Big Papa

  7.   
    joramovic's avatar

    Bumshakalakabum schreef, "Komop hoe oud zijn jullie? ๐Ÿ˜› "

    ik ben 15 ๐Ÿ˜ณ ik denk dat dit echt wel een leuk spel is , ook de mogelijkheid om zelf spelletjes te maken . ik denk niet dat je je daar snel mee zal vervelen

  8.   
    Remmie!'s avatar

    img 2 is van hele hoge kwaliteit 8) ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜• (maar nie heus)

    wel origineel idee ๐Ÿ˜†

  9.   
    Dilliemaster's avatar

    Remmie! schreef, "img 2 is van hele hoge kwaliteit 8) ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜• (maar nie heus)

    wel origineel idee ๐Ÿ˜† "

    Het gaat niet altijd om de graphics….
    Verder lijkt het me wel een leuk spel.