Eerste uitbreiding op Europa Unversalis III aangekondigd

Na het succes van het originele deel van Europa Unversalis III vond Paradox Interactive dat het tijd werd voor een uitbreiding. Vandaag werd bekend gemaakt dat deze uitbreiding dat deze uitbreiding de naam Europa Universalis III: Napoleon’s Ambition gaat krijgen. Deze uitbreiding die in het einde van Augustus moet gaan verschijnen zal alleen beschikbaar zijn via de online distributie portal van Gamer’s Gate.

Europa Universalis III is een strategische game waarin het draait om het ontdekken van nieuw land, het opzetten van een goede handelsmarkt en natuurlijk oorlog voeren met in de weg zittende bevolkingsgroepen. In EU III is het de bedoeling dat je ervoor zorgt dat je een zo goed mogelijk lopende maatschappij opzet en om dit te bereiken mag je zo ver gaan als je zelf wilt. Driehonderd jaar staat er voor je klaar met ruim 250 landen met zo’n duizend leiders. Overduidelijk geen gebrekkige cijfers dus.
In Europa Universalis III: Napoleon’s ambition wordt de bestaande tijdslijn verlegd tot aan 1820. Dit betekend dat je terug gaat naar de tijd van Napoleon en dus ook de Franse Revolutie in alle geuren en kleuren kunt beleven. Buiten de verlengde tijdslijn zal de uitbreiding ook de nodige veranderingen in de interface, de gameplay en het trading systeem gaan bevatten.

Europa Universalis III: Napoleon’s Ambition zal rond augustus voet aan wal zetten in Nederland.

Meer Europa Universalis III: Napoleon's Ambition

 1.   
  Remmie!'s avatar

  EU is zoooon P.O.E.P.-poep een bruiine gelei ; lekker vloeibaar ook met klonten… spel 🙂 😆

 2.   
  Dilliemaster's avatar

  ik vind het wél een leuke !remmie!
  je hebt het waarschijnlijk niet eens gespeeld…..