Raak je bumper kwijt op nieuwe screenshots van Forza Motorsport 2

En we hebben weer een setje van zes nieuwe screenshots van Microsoft’s aankomende racegame Forza Motorsport 2. Wat hierop te aanschouwen is? Leuzen van stoepkrijt op het circuit en een vliegende bumper. En oja, voor de vorm heeft men er ook nog een paar wagens van enkele tonnen op gezet. Want voor een Pagani Zonda, Lamborghini Murcielago of Ferrari Enzo lopen we tegenwoordig eigenlijk niet meer warm, toch? Nou, wel als ze met de grafische pracht van Forza Motorsport 2 worden weergegeven!

Forza Motorsport 2 gaat verder waar het eerste deel ophield en gaat de strijd met Gran Turismo (HD) nu echt aan. Het realisme wordt nog dieper uitgewerkt en in combinatie met fotorealistische graphics, zeer geavanceerde physics en een uitgebreid schadesysteem worden alle eigenschappen van de Xbox 360 volop gebruikt. Onderdelen zullen slijten en een kapotte spoiler zal ook echt voor minder grip zorgen. Ook de afstelling van je bak is van cruciaal belang, alle statistieken worden namelijk real-time doorberekend naar je prestaties op het asfalt. Ook met al deze geheugenslurpende features draait de game met allerlei toeters en bellen, wat dacht je van 60 frames per seconde, motion-blur bij hoge snelheiden, high-dynamic-range lichteffecten en uiteraard viermaal anti-aliasing zodat als er nog karteltjes te zien zouden zijn op je HDTV, deze nu allemaal weggepoetsts zijn.

Daarnaast zit de game bomvol met auto’s, circuits en onderdelen. Meer dan 300 snelle bakken zitten er in de game, varierend van Ferrari’s, Porsche’s en Lamborghini’s tot bakken van Nissan, Volkswagen, Opel of General Motors. Daarnaast bevat de game 45 circuits, compleet met de bekenden der Aarde. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Nรผrburgring Nordschleife, Road America Race Track, Silverstone Circuit, Tsukuba Circuit, Mazda Raceway Laguna Seca en de Sebring International Raceway. Daarnaast zitten er fictieve banen in de game, waarbij je bijvoorbeeld moet denken aan de overbevolkte straten van Rio Janeiro. Naast een uitgebreidere singleplayermode biedt Forza Motorsport 2 uiteraard ook een online-onderdeel via Xbox Live, waar het strijdgewoel pas echt losbarst. Met maximaal acht man kun je scheuren met alle dingen die je je maar wenst, namelijk de veelzijdigheid van de carrieremodus.

[SCREENSHOTS]

Forza Motorsport 2 zal vanaf 8 juni in de winkels liggen voor de Xbox 360.

 1.   
  Wouter's avatar

  Wanneer komt die fucking demo nou eens uit ๐Ÿ‘ฟ Hij zou toch in april uitkomen… ๐Ÿ˜•

 2.   
  Bumshakalakabum's avatar

  Cabooter schreef, "Wanneer komt die fucking demo nou eens uit ๐Ÿ‘ฟ Hij zou toch in april uitkomen… ๐Ÿ˜• "

  Idd, t’ duurt nu toch wel heel lang.. Ze hadden gezecht dat de demo ergens in April uit zou komen toch.. Meschien was het dan toch een 1 April grap ๐Ÿ˜ฅ Maar niet te min ik wist helemaal niet dat in Forza 2 dingen aan je auto kapot kon gaan, wat in PGR 3 niet het geval was ๐Ÿ˜•

 3.   
  Rhemme's avatar

  Ja, in Forza Motorsport (1) kon dat al. Als je bijvoorbeeld je spoiler verloor merkte je dat je minder downforce dus minder grip had.

 4.   
  Kilerden's avatar

  dat kan je op geen schade; minder winnings geld, gemiddelde schade; niks van je winnings geld er af, veel schade; krijg je geld er bij

  per race

 5.   
  Remmie!'s avatar

  naaiers ik wou ook de demo gaan downen ๐Ÿ™ ๐Ÿ‘ฟ

 6.   
  Ruudjee's avatar

  Flikker op met je screens, Kom nou maar met die demo ๐Ÿ™

 7.   
  para's avatar

  die screens zien er niet echt mooi uit

 8.   
  Dilliemaster's avatar

  IK DEMO HEBBE MOET ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ