Kick! Punch! It’s all in the mind! PaRappa komt naar PSP

PaRappa The Rapper (één van mijn persoonlijke favorieten op de PlayStation destijds) komt naar de PSP. Dat betekent dus de hipste liedjes rappen om al je -soms vreemde- problemen op te lossen. De vrolijke cartoonachtige game is vooral typerend door de tekenstijl. Alle figuurtjes zijn namelijk zo plat als een dubbeltje, wat op zich wel erg grappig is. In combinatie met de oppeppende liedjes en de simpele gameplay een geschikt spel voor de Playstation Portable. Tijd om wederom het hart van Sunny Funny te stelen!

De game zal alle karakters, liedjes en levels bevatten van het origineel, dat inmiddels alweer tien jaar oud is. Toch zullen er een aantal nieuwe features te vinden zijn, waaronder een multiplayer. Vier spelers kunnen het head-to-head tegen elkaar opnemen. Mocht je je snel vervelen: er zijn ook remixen te downloaden die je dan met zijn allen kunt spelen. Door de verschillende knoppen precies op het goede moment in te drukken kun je de liedjes meerappen en de mooiste combo’s maken.

In juli kunnen we PaRappa The Rapper op PSP verwachten. Wat wij van PaRappa The Rapper 2 op de PS2 vonden, lees je hier.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rhemme's avatar

  PaRappa is m’n homie.

 2.   
  Viperations's avatar

  Ja, ik wil deze game heel graag op mn psp 8)

  Kick Punch Block!!

 3.   
  Mrn.'s avatar

  Dit was toch een top game voor de Playstation 1?

 4.   
  Remmie!'s avatar

  elite beat agents anyone ??? 😆 lijk me wel grappig maar heb geen PSP