Spinnenvrees voor de PlayStation 3; Spider-Man vertraagd tot 18 mei

Spider-Man 3 zal waarschijnlijk een van dé zomertoppers worden, zowel in de bioscopen als in de consoles van menig gamer. Tobey Maguire slingert dan ook vanaf gisteren rond op het witte doek in zijn blauw/rode dan wel zwarte spinnenpakje, en vanaf vrijdag moet dat ook gaan gebeuren in de gameversie, maar niet op de PlayStation 3. Activision heeft namelijk om ‘onbekende redenen’ de PS3-versie een tweetal weken uitgesteld naar 18 mei. Waarom zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar ga er dus niet vanuit dat je de PlayStation 3-game vanaf vrijdag in de winkels aan zult treffen.

Spider-Man 3 maakt goed gebruik van de action sequences en lijkt meer een filmgame te willen worden dan een licentiegame. Tevens lijkt het erop dat Spider-Man 3 het begrip filmgame naar een nieuw niveau wil gaan tillen. En dan niet direct op grafisch-, gameplaytechnisch- of verhaalgebied, maar op het feit dat de game veel meer als een film gepresenteerd wordt dan een videospelletje. Zo kun je nog steeds met Spidey door de straten van het grote New York slingeren, alleen wordt dit deze keer veel actievoller weergegeven. De camera hangt niet statisch achter Peter Parker, maar deint goed op en neer en laat een simpel zwiepsessietje al gauw als een wilde achtbaanrit aanvoelen. Je zit echt mee te bewegen op de bank en duikt weg als je keihard op een betonnen muur van tientallen meters afsuist.

Spider-Man 3 verschijnt op 4 mei voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360, Wii en Nintendo DS. De PlayStation 3-versie volgt op 18 mei.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Komt er een demo van dat iemand weet?

  2.   
    TotalPicnic's avatar

    haha, lozerts
    ik koop em morge voor de 360,

  3.   
    Remmie!'s avatar

    jmmr voor de PS3’ers 😛 😛 😆
    ik w8 nog tot de reviews ervan tot ik m ga halen(miss)

  4.   
    Rock-in's avatar

    Vond de delen voor de PS2 niet super behoorlijk slecht zelfs 😛 Ik weet niet hoe dees gaat worden..