Tactische trailer van SWAT: Target Liberty vrijgegeven

Nadat we op Koninginnedag al een trailer voorgeschoteld kregen, heeft Sierra opnieuw een nieuwe trailer van hun aankomende game SWAT: Target Liberty vrijgegeven. Hierin zijn gameplaybeelden gemixt met echte beelden, natuurlijk overgoten met een flinke dosis actie.

Toen aangekondigd werd dat er een SWAT-game zou komen voor de PlayStation Portable hadden velen hun twijfels. Een FPS op de PSP is niet echt makkelijk te besturen, zo hebben we inmiddels al wel geleerd. Wanneer de eerste screens opdoken werd het duidelijk dat het geen shooter maar een third-person game ging worden. In de eerste instantie leek het een beetje een rip-off van de game Killzone: Liberation. Onlangs kregen we echter nog meer screens te zien en nu dus ook een trailer, en nu zien we in dat dit toch ietsje meer kan worden dan een simpel knalspelletje voor de PSP.

De game speelt zich af in New York, overal duiken terroristen op en worden aanslagen gepleegd en hierbij wordt het SWAT-team natuurlijk ingeschakeld om uit te zoeken wat er aan de hand is. Ieder teamlid heeft zijn eigen specialiteiten, door deze juist te gebruiken krijgt de speler er meer mogelijkheden bij en worden ze ook nog eens uitgebreider.
Behalve een single-playercampaign bevat de game ook een Ad-Hoc multiplayermode en een offline multiplayer functie. Dit deel in de SWAT-reeks keert dus terug naar het oude top-down perspectief en zal draaien om het albekende concept “Bring Order To Chaos”.

SWAT: Target Liberty zal exclusief voor de PSP in oktober dit jaar in de winkels liggen.

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    Ik haat de IGN player :@

  2.   
    Remmie!'s avatar

    ik ook die doet t nooit 🙁