Slinger mee naar de Spider-Man 3 launch trailer

Games die op een film zijn gebaseerd zijn vaak maar matige games, mede door de verhaallijn waar de developer zich aan moet houden. Nu heeft ontwikkelaar Treyarch echter de launch trailer van Spider-Man 3 uitgebracht en na het zien van deze trailer is de kans zeker aanwezig dat je anders zult denken over games die op een film zijn gebaseerd.

Spider-Man 3 maakt goed gebruik van de action sequences en lijkt meer een filmgame te willen worden dan een licentiegame. Tevens lijkt het erop dat Spider-Man 3 het begrip filmgame naar een nieuw niveau wil gaan tillen. En dan niet direct op grafisch-, gameplaytechnisch- of verhaalgebied, maar op het feit dat de game veel meer als een film gepresenteerd wordt dan een videospelletje. Zo kun je nog steeds met Spidey door de straten van het grote New York slingeren, alleen wordt dit deze keer veel actievoller weergegeven. De camera hangt niet statisch achter Peter Parker, maar deint goed op en neer en laat een simpel zwiepsessietje al gauw als een wilde achtbaanrit aanvoelen. Je zit echt mee te bewegen op de bank en duikt weg als je keihard op een betonnen muur van tientallen meters afsuist.

Spider-Man 3 zal op 4 mei uitgebracht worden voor de PC, PS2, PS3, Xbox 360, Wii, PSP, GBA en Nintendo DS.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Deze Launch trailer is wel Vet…(beetje geknipt en geplakt van andere trailers, met een paar nieuwe dingen 😆 )…Deze game ga ik zeker halen, maar ga eerst denk ik film in de bios kijken.

  2.   
    Remmie!'s avatar

    eerste spiderman die’k wel wil 😆

  3.   
    Tom's avatar

    *Impressed*
    Alle vijanden van Spidey in één game, dat is beter dan alleen de Green Goblin in deel 1. Grafisch zit het ook wel snor. Maar ook ik, wil eerst de film zien.

  4.   
    )GN(-Erik's avatar

    In de trailer zie je veel vijanden van spiderman, maar jammer genoeg nog niet The Cameleon…en ik hoop dat die er ook nog bij zit…. Hij kan natuurlijk in iedereen verandere dus misschien wel, misschien niet 🙄 😆

  5.   
    Hydra's avatar

    Ik ga hem wel halen als die 30 eurie is.

  6.   
    Ruudjee's avatar

    Ziet er wel aardig uit 🙂

  7.   
    Neolite's avatar

    hopenlijk word dit de eerste fatsoenlijke spidey game 😀

  8.   
    para's avatar

    lijkt me wel vet

  9.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Lijkt me een aardige game maar ik hou me toch meer aan de film 😀

  10.   
    Cyart's avatar

    😛 VENOM!!! 😛

  11.   
    Kostya's avatar

    ben nooit zo’n fan geweest van Spidy.. en andere superhelden games