Sega geeft nieuwe beelden van Crush vrij

Veel ontwikkelaars moeten hun creatieve ingevingen wegens financiële risico’s opkroppen, omdat ze onder de beperkende vleugels van uitgevers vaak geen vrije koers kunnen varen. Kuju Entertainment krijgt echter wel de mogelijkheid om een innovatieve game uit te werken en is momenteel het PSP-exclusieve Crush aan het ontwikkelen. Onlangs heeft Sega de vierde trailer van deze puzzel game vrijgegeven.

Crush is een vernieuwend puzzel spel waarin je zogenaamd moet crushen om van een 3D wereld naar 2D wereld om te schakelen. Vanuit die 2D wereld kun je dan weer extra’s en geheimen vinden die niet in de 3D wereld zichtbaar zijn. Dit doe je echter niet geheel zonder reden, aangezien je met het emotionele hoofdpersonage Dan problemen moet oplossen die hem al jarenlang teisteren. Door middel van hypnose krijgt hij speciale gaven en krijgt hij een laatste kans om zijn leventje zorgeloos op te pakken.

Crush zal 25 mei dit jaar exclusief voor de PSP verschijnen.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    dat 3d naar 2d doet me denek an paper mario voor Wii 😛 lijkt me bes leuke game maar miss is het een beetje frustrerend van die puzzels 🙁

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    saai 😕 😉