Hideo Kojima: Super Smash Bros. Brawl is klaar voor de winkels

Hideo Kojima, werknemer bij Konami en de geestelijk vader van de Metal Gear Solid reeks, heeft in een interview met 1UP verklaard dat hij Super Smash Bros. Brawl al gespeeld heeft en de versie die hij onder handen nam, was volgens hem al zeer vergevorderd en kan binnen een paar weken gereleased worden. Tevens zegt hij dat de game erg goed vond en wanneer Nintendo snel met een release zou komen, zou dat nogmaals een gigantische verkoopboost geven aan de Nintendo Wii, en zou de game vele miljoenen keren verkopen.

Toch heeft Nintendo nog steeds geen duidelijke releasedatum bekendgemaakt, de meest accurate info is nog steeds ‘2007’. Misschien wil men eerst de Wii-tekorten wegwerken voordat ze met een killerapp als Super Smash Bros. Brawl komen, maar als de Kojima mogen geloven zal Super Smash Bros. Brawl een echte topper worden en zeker in 2007 gaan verschijnen.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.
Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken.
Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een hele toffe online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Super Smash Bros. Brawl moet ergens in 2007 verschijnen.

  1.   
    Headdy NL's avatar

    OOOOHHH yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

  2.   
    Uchiha linkz's avatar

    weer een topperte die in men collectie komt 😀

  3.   
    Remmie!'s avatar

    ook bij mij 😀 100% ckker 8)